Hogy érzed magad most?

Nehéz helyzetben vagy?

Elvesztetted a munkahelyed, vagy az elmúlt hónapokban megváltoztak az életkörülményeid?

Nem igazán tudod mit kezdjél a hamarosan beköszöntő új évben?

Érzed, hogy valamin kellene változtatnod, de nem tudod, hogy merre indulj el?

Olvasd végig figyelmesen a következő pár sort!

A doTERRA cég egyik küldetése: legyenek adósságmentesek a családok.

Mit jelent ez?

Azt, hogy te is fontos vagy!
Neked is van lehetőséged kitörni a mostani bizonytalan helyzetből, és otthonról dolgozva felépíteni egy biztos jövedelmet.

Készen kapsz mindent, neked csupán a termékeket kell használnod, majd pedig a használat után megosztani a tapasztalataidat az ismerőseiddel!

Saját webirodát kapsz, nem kell bonyolult honlapokat kezelned, nem kell számítógépes zseninek lenned. Csupán add önmagad és oszd meg az ismerőseiddel a jó tapasztalataidat. Gondolj arra, hogy milyen könnyedén ajánlasz egy jó autómosót, vagy egy kiváló éttermet. Csak elmondod a barátaidnak és ők kipróbálják. Itt sem kell mást tenned.

Ha nem szeretnél, akkor ki sem kell mozdulnod, mert telefonon, interneten keresztül is beszélgethetsz az érdeklődőkkel.

A bevételed nagysága csak rajtad múlik. Ha komolyan gondolod, akkor munkát teszel bele, építed az üzleted és utána begyűjtöd a munkádért járó juttatást.

Nagyon hamar elérhetsz oda, hogy a saját termékeidet már a megszerzett jutalompontokkal meg tudod vásárolni. Egy kis idő múlva a jutalékodat pedig már másra is fordíthatod.

Nem kell tartanod attól, hogy egyedül maradsz, mert ha az én csapatomba tartozol, akkor folyamatosan támogatlak, segítek neked! Kérdezhetsz a termékekről, az üzletről és bármilyen egyéb témáról, amiben segítségedre lehetek az üzletépítésben.

Mit kínál neked a doTERRA?

Ha érdekelnek a részletek, akkor írj nekem az info@gastrolaj.hu címre és szívesen segítek!