Esszenciális olajok a mindennapjainkban

Eljött ez a nap is!

Nagyon örülök, hogy beszámolhatok neked arról, hogy egy új oldaláról ismerheted meg a GastrOlaj oldalt!

A mai naptól kiemelt figyelmet kapnak oldalunkon az esszenciális olajok. Jönnek majd receptek, tapasztalatok, észrevételek és minden, ami velük kapcsolatos.


Egy kis kitekintő: ha most kezdesz követni, akkor talán furcsának tűnhet, hogy az oldalon sok olyan blogbejegyzés található, ami a hidegen sajtolt növényi olajokkal foglalkozik. Erről tudnod kell, hogy közel 8 évig foglalkoztunk ilyen olajok készítésével és forgalmazásával, illetve kiemelt figyelmet fordítottam az olajokkal kapcsolatos információk megosztására. Így több, mint 400 blogbejegyzés gyűlt össze az elmúlt években. Ma már nem sajtolunk olajat, de olyan sokan olvassák ezeket a korábbi bejegyzéseket, hogy úgy gondoltam, fent hagyom. Lehet, hogy neked is hasznos lesz!


Az esszenciális olajok piaca mára már elég széles körű. Én mégis a doTerra esszenciális olajk mellett raktam le a voksomat, mert úgy gondolom, hogy ezek az olajok képviselik azt a minőséget és azt a szakmai tudást, amivel azonosulni tudok. Mivel mi is rendszeresen használjuk a mindennapjainkban (2 kislány anyukájaként), ezért sok tapasztalatot gyűjtöttünk, amelyet veled is megosztunk majd.

Miért a doTerra esszenciális olaj?

Egyrészt nagyon megfogott a küldetés, amit a cég megfogalmaz: minden családban legyen egy gyógyító. 

Ki más lehetne ez a személy, mint az édesanya. A legtöbb családban az édesanya tölti be a gondoskodó szerepet. Ha ez a gondoskodás kiegészül még sok-sok természetes megoldással, akkor csodás gyerekek nőnek fel.

A doTerra szeretné népszerűsíteni és biztonságossá tenni az illóolajok családok körében történő felhasználását, megismertetni a természetes megoldásokat és a vegyszermentes életet.

Édesanyaként ez a gondolat nagyon megfogott. Amikor még hidegen sajtolt olajokkal foglalkoztunk, akkor is azt tartottam szem előtt, hogy 100%-ban tiszta, valódi hidegen sajtolt olajat adjunk. Az esszenciális olajoknál szintén ezt tartom szem előtt és erre szeretném a te figyelmedet is felhívni.

Ha az illóolajokat választod, akkor tudnod kell, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy melyik üveget veszed le a polcról.

Csak a terápiás jellegű, 100%-ban tiszta esszenciális olajoktól várhatod a valódi hatást. A doTerra olajok ezt tudják: tiszták, terápiás célúak és 100%-ban természetesek.

Tudom, hogy az egyik legdrágább árkategóriát képviselik, de hidd el ez nem hátsó szándék miatt van. A doTerra cég az alapanyagokat olyan helyi termelőktől szerzi be, akik a természetes élőhelyükön, természetes környezetben termesztik meg azokat.

Ez egy óriási kincs. Szeretném, ha te is megismernéd! Tarts velem és segítek! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .