Miért válassz minket?

 

tányéros képMartincsevicsné Jenei Gizella vagyok, férjemmel Martincsevics Lászlóval közösen alapítottuk a GastrOlaj márkát, mely saját készítésű hidegen sajtolt olajainkat foglalja magába. Engedd meg, hogy néhány szóban bemutatkozzunk!

Kapcsolatunk a hidegen sajtolt növényi olajokkal nem nyúlik vissza gyerekkorunkig. Bár itt lakunk az Őrség szomszédságában, mégsem mondhatom, hogy a tökmagolaj már kis koromban egyik kedvelt kiegészítője lett volna étkezéseinknek.

A mi családunkban inkább a gyümölcsök voltak meghatározóak. Édesapám egyik gyerekkori álmát valósította meg akkor, mikor úgy telepített gyümölcsfákat, hogy a kora májusi cseresznyétől kezdődően egészen késő őszig friss, saját szüretelésű gyümölcsöket fogyaszthattunk. Lelkes természetbarátként megismertetett bennünket az erdő kincseivel is, például a berkenyével vagy a csipkebogyóval. De még sorolhatnám a sok finomságot, melyeket ma már saját gyermekeink örömére szüreteljük a papa fáiról.

Férjem családja, valamint bátyám és felesége révén kerültem először kapcsolatba a pirított tökmagolajjal. Ez volt az első növényi olaj, melyet megismertem. A melegen sajtolt, közismertebb nevén pirított tökmagolajat hamar megkedvelte a család és kíváncsiságunknak itt már nem szabtunk határokat.

Pár évvel ezelőtt kezdtünk el komolyabban érdeklődni az olajtök termesztése iránt. GastrOlaj néven pedig 2012. novemberétől érhetőek el – a saját sajtoló üzemünkben készült – olajaink. Édesapám, férjem és az Ő édesapja is műszaki beállítottságú, ezért a technológiai hátteret Ők biztosítják, én pedig igyekszem a  lehető legalaposabban felkutatni a növényi olajok egészségre gyakorolt hatásait.

A megszerzett ismeretek alapján kidolgoztunk egy technológiát, mely során hidegen sajtolt növényi olajok előállításával kezdtünk foglalkozni. Elsősorban azért választottuk ezt az eljárást, mert a hidegen sajtolás során nem használunk magas hőmérsékletet, így a kész olajak megőrzik a szervezet számára létfontosságú vitamin és ásványi anyagtartalmukat.

sajtolo

Termékeink menüpont alatt megismerkedhetsz az általunk készített olajainkkal és azok jótékony hatásaival. De elérheted őket közvetlenül a webáruházunkban is – kattints kérlek az alábbi képre!

webáruház

Fogyasztásuk az egész család számára ajánlott!

 

 

logo1

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Martincsevicsné Jenei Gizella és Martincsevics László

Székhely, telephely: 8799 Pakod, Kossuth Lajos utca 12.

Telefon: +36 30 654 14 73

Kistermelői engedélyszám (Martincsevics László): 19-T-0358

Kistermelői engedély kiadásának dátuma: 2012. november 25.

Adószám (Martincsevics László kistermelő): 74510931-1-40

Vállalkozói nyilvántartási szám (Martincsevicsné Jenei Gizella ev.): 35022707

Vállalkozás bejegyzése (Martincsevicsné Jenei Gizella ev.): 2013.11.25.

Adószám (Martincsevicsné Jenei Gizella ev.): 66437996-1-40

Statisztikai számjel (Martincsevicsné Jenei Gizella ev.): 66437996479123120

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-65700/2013.

Tárhelyszolgáltató: 3 in 1 Hosting

info[kukac]gastrolaj.hu