Mákolajjal kapcsolatos tapasztalatok

mákolaj

Nagyon szeretem azt, amikor vásárlóim megosztják velem a véleményeiket és a tapasztalataikat a hidegen sajtolt olajok fogyasztásával kapcsolatosan.

Nemrég kaptam egy kedves levelet a mákolajjal kapcsolatosan is, és mivel sokan kérdeztetek az elmúlt időszakban a mákolajról, ezért megosztom veled most Ilona levelét.

Érdemes végigolvasni! 🙂

Ilona a mákolajat kezdte el fogyasztani és ezzel kapcsolatban keresett meg. A hitelesség kedvéért, Ilona engedélyével idemásolom a sorait, remélem számodra is hasznos lesz!

Változó korban lévő nőként, az orvosom tanácsára elmentem csontsűrűség vizsgálatra. Ahol kiderült, hogy még nincs nagy baj, – gyógyszert nem kell szedni, – de elkezdődött a csontvesztés. A doktornő azt tanácsolta, hogy a mozgás mellett, figyeljek oda a táplálkozásra, minden nap vigyek be valami kalciumot a szervezetembe. Mivel tej, tejtermékből elég keveset eszem, rákérdeztem, hogy a hidegen sajtolt mákolaj megfelelő lesz-e erre? 

Azt válaszolta, hogy nagyon jó!

Mivel régóta követem a Gastrolaj az egészségőr oldalait, természetesen azonnal Gizus jutott eszembe. Vasárnap délután megrendeltem a csonterő terméket, hétfőn átutaltam az árát és szerda délután már hozta is a postás. Pontosan, precízen, számla kíséretében, amit nagyon köszönök.

Külön köszönet a csomagban mellékelt kísérő levélért, amiben a mákolaj fogyasztásával kapcsolatban kaptam tanácsokat. Persze a csomag felbontása után, az volt az első, hogy megkóstoljam az olajat. Meg kell hogy mondjam, hogy az íze nagyon finom.

Bízom benne, hogy segítségemre lesz a csontvesztés megállításában. ”

Ilona ígérte, hogy később is visszajelez majd, mikor már eltelt egy kis idő a fogyasztás megkezdése után. Felhívtam a figyelmét arra, hogy a mákolaj esetében hosszú távon kell gondolkodni, időt kell adni az olajnak és mindenképpen a rendszerességre kell helyezni a hangsúlyt. Ez azt jelenti, hogy nagyon fontos, hogy minden nap elfogyassza az adott napi mákolaj adagját.

Én is orvosi ajánlásra javaslom a mákolaj fogyasztását. Nekemd dr. Dobos Márta ortopéd szakorvos segített és az ő szavait tolmácsolom én is a követőimnek. 

A doktornő ajánlását mákolajunknál te is elolvashatod, ha ide kattintasz!

csonterő csomag
GastrOlaj Csonterő kúra

Összességében elmondhatom, hogy nagyon örülök annak, hogy Ilona megosztotta velem ezt a tapasztalatát, mert így látom, hogy más orvosok is ajánlják a mákolaj fogyasztását.

Amit dr. Dobos Mártától én is megtudtam, az is azt támasztja alá, hogy érdemes hosszú távon gondolkodni és talán a legjobb, ha megelőzre is nagy hangsúlyt fektetünk. A nőknek akár már 30 éves koruktól kezdve érdemes odafigyelni önmagukra és tenni a csontritkulás megelőzéséért, amiben a mákolaj rendszeres fogyasztás a segítségükre lehet! 🙂

Mi pedig abban segítünk, hogy kiváló minőségű, 100%-ban tiszta hidegen sajtolt mákolajat készítünk, melyet webáruházunkban megtalálsz! Kattints a képre:

mákolaj

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..