Stressz kezelése természetesen

Az egészséges életmód egyik legfontosabb alapköve az, hogy a bennünket ért stresszt megfelelően kezeljük. Azért fogalmaztam úgy, hogy megfelelően kezeljük, mert jól tudom, hogy a stresszt kiiktatni teljesen nem lehet.

Milyen módszerekkel tudod kezelni a stresszt?

Hozzám a természetes megoldások, módszerek állnak közel. Persze vannak különböző tabletták, amiket úgy reklámoznak, hogy beveszed és már el is múlik a problémád.

Ezek azonban csak tüneti kezelések. Ha kialakítasz olyan szokásokat, amik segítenek a téged ért stresszt kezelni, akkor hosszú távú, mellékhatások nélküli megoldás birtokában leszel.

Stresszkezelés természetesen!

Van a doTerra termékcsaládban egy esszenciális olajkeverék, amely a Balance nevet kapta. Nem véletlenül. Ez az olajkeverék olyan olajokból áll, melyek az energia-kiegyensúlyozó hatás megteremtésével elősegítik a harmónia, a nyugalom és a pihenésérzetét.

A doTerra Balance az az olaj, ami segít egyensúlyba hozni az érzelmeket, és kellemes aromájával, meleg, fás illatával jó közérzetet teremt.

doTerra Balance olajkeverékkel szerzett tapasztalataim

Egy ideje használom ezt az olajkeveréket. Nagyon közel került hozzám, sok jó tapasztalatot szereztem vele kapcsolatban.

Lenyugtat – testileg és lelkileg

Azt hiszem a mostani vírusos helyzetben erre nagy szükségem volt. Kisiskolás gyermekeim vannak. A tavaszi, majd később a nyár végi és ősz eleji események rendesen megviseltek. A legnehezebben a bizonytalanságot viseltem. Nem tudtam, hogy mikor milyen váratlan fordulat jön. Bár szerettem volna, mégsem tudtam mindenre felkészülni.

Amikor nagyon rám tört a bizonytalanság és a félelem érzet, akkor hívtam segítségül a Balance illóolaj keveréket. Néhány cseppet a tenyerembe cseppentettem, majd mélyen belélegeztem az illatot néhányszor. Később készítettem belőle magamnak egy saját keveréket, egy golyós kis üvegbe és azt vittem magammal mindenhova.

Segít a pihentető alvásban

A stresszkezelés egyik fontos pontja a megfelelő minőségű és mennyiségű pihenés. Ha stresszes vagy, akkor nem tudsz pihenni, ha nem tudsz pihenni, akkor pedig ideges leszel másnap. Ez egy olyan ördögi kör, amiből nehéz kitérni.

A doTerra Balance illóolaj segíthet a nyugodt, pihentető alvásban. Kend be a talpad elalvás előtt néhány cseppel. Mindezt megtámogathatod azzal, hogy a szobádban elalvás előtt egy fél órával párologtatsz néhány cseppet ebből a keverékből.

Érzelmileg egyensúlyba hoz

Nagyon hálás voltam ezért a hatásáért. Az a sok kérdés, az a sok bizonytalanság nagyon felemésztett.

Hogyan fogunk megfelelni az iskolában ebben az ismeretlen helyzetben?
Hogyan védjem meg a gyerekeimet és a nagyszülőket?
Hogyan tudok vigyázni önmagamra a napi teendők során?
Mi lesz, ha valaki megbetegszik?
Hogy készüljünk fel az őszi kihívásokra?

Azt hiszem a kérdéseket még hosszú percekig tudnám sorolni. Rengeteg belső feszültség, hullámzó hangulat. Talán ez jellemezte a mindennapjaimat leginkább. Egészen addig, amíg el nem kezdtem használni a Balance illóolajat.

Ahogy az előbb is említettem, nekem a diffúzoros és a külső használat vált be igazán. Ezen felül még alkalmazhatod a nyakadon és a csuklódon szorongás esetén, tejszínnel vagy sóval elkeverve egy lazító fürdőhöz adva, vagy akár néhány cseppet a párnádra cseppentve.

Találd meg, hogy neked melyik módja segít leginkább!

Írj nekem az info@gastrolaj.hu címre és kérj belőle mintát vásárlás előtt, hogy te magad is megtapasztalhasd!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .