A versenyről :)

Lezárult az Év Anyavállalata verseny. Ha már régebb óta követed az oldalam, akkor az elmúlt hetekben egyre többször hallhattál róla.

Azért egy pár szóban összefoglalom miről is van szó. Április közepén hirdette meg a Gazdagmami.hu oldal immáron negyedik alkalommal az Év Anyavállalata versenyt. A név talán már sugall valamit a kívül állók számára is. Ez egy  megmérettetés volt, ahol olyan anyukák jelentkezhettek, akik kisgyermek(ek) mellől indították el a saját vállalkozásukat. A versenyre 96 anyuka jelentkezett, nagyon szuper mezőny jött össze, sok ügyes anyukával. 🙂

Én is jelentkeztem a GastrOlaj oldallal. Tavaly nyáron elindított ingyenes blogom után ez év januárjában indítottam el saját holnapomat és vezettem be saját készítésű termékeinket, a GastrOlaj hidegen sajtolt olajokat. Mindezt úgy, hogy férjemmel két kislányt nevelgetünk, közülük a kisebb akkor még csak másfél éves volt.

Nem mondom, hogy mindig egyszerű volt összeegyeztetni a családot, a férjem munkáját és azt, hogy én is dolgozzam. De az írás, a hidegen sajtolt növényi olajokkal kapcsolatos anyaggyűjtés, a követők és az érdeklődők folyamatosan növekvő száma, valamint az első pozitív olvasói visszajelzések mind erősítették bennem azt, hogy jó helyen vagyok, jó az amit csinálok és segíthetek vele az érdeklődőknek, hogy természetes módon őrizhessék meg egészségüket.

Természetesen az sem mellékes, hogy számomra mindez kikapcsolódás és feltöltődés is volt. Az írás mindig is közel állt hozzám, a hidegen sajtolt növényi olajokba pedig az elmúlt évek során szerettem bele. Az hogy a kettőt ötvözhetem, belecsempészve némi kreativitást is és mindez a munkám is már kész főnyeremény. 🙂

Az olvasóim kedves szavai, visszajelzései mellett nagyon örültem, mikor az Év Anyavállalata versenyen a zsűri szakmai díjjal jutalmazta a munkámat (a haladó kategóriában lettem 3. helyezett). Óriási elismerés ez számomra, számunkra és megerősít bennünket abban, hogy jó az, amit csinálunk, jó úton indultunk el és nem szabad feladni!

Szeretném megköszönni mindenkinek a sok segítséget, tanácsot, visszajelzést és szavazatot, valamint azt, hogy eddig is velünk tartottatok!

köszönöm gastrolaj

Tartsatok velünk ezután is, mert folyamatosan frissülünk, fejlődünk és még sok-sok meglepetéssel is készülünk a számotokra a jövőben azért, hogy egészségeteket és szépségeteket a lehető legtermészetesebb módon őrizhessétek meg a hidegen sajtolt növényi olajok segítségével!

A versenyről :)” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nagyon nagyon megérdemelted. Gratulálok! 🙂

    „Ha becsülik az embert, az olyan jó érzés, mintha az ember állandóan napfényben sütkéreznék, és szívében kellemes, derűs érzések bontakoznak ki.”

    Charlotte Bronte

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .