Az egészség minden életkorban fontos?

Újra eljutottam ide, hogy írjak pár sort, mert az elmúlt napokban nagyon elhanyagoltam a blogomat. Persze biztosan tudjátok az okát, hiszen több helyen olvashattatok-hallhattatok róla, hogy termékeink bevezetésén dolgoztam.

Pont erről az időszakról jutott eszembe az a gondolat, ami a mai bejegyzés témáját adja, az egészségmegőrzés.

természetes egészség gastrolaj

Kép forrása: www.pinterest.com

Miközben készítettem a letölthető tanulmányokat azon gondolkoztam, hogy vajon miért csak egy bizonyos életkor után kezd az embereknek fontossá válni, hogy tegyen az egészségéért? Miért nem gondolnak erre előbb az emberek? Miért nem tudják azt, hogy betegséget sokszor könnyebb és olcsóbb megelőzni, mint gyógyítani?

Tényleg szükségszerű egy fontos, netalán megrázó esemény ahhoz, hogy jobban odafigyeljünk magunkra, vagy rosszul gondolom és a fiatalabb korosztály, akár  már a 30-as éveiben járók számára is fontos a betegségmegelőzés?

Erősítsetek meg ebben! Kinek, mikor jött el az a pillanat, amikor rádöbbent, hogy nem egészségesen él?

Első lépésként azt gondolom, hogy legtöbbeknek akkor változik meg a gondolkodásmódja, mikor gyermeke születik, hiszen akkor szembesülnek talán először azzal, hogy milyen káros, esetleg egészségre ártalmas dolgok veszik őket körül az otthonukban.

A következő esemény az lehet, mikor valamilyen betegség támadja meg a szervezetet és azért van szükség a vitaminokra és ásványi anyagokra, hogy a felépülést és a szervezet megerősödését kicsit felgyorsítsuk.

Biztosan lehetne még sorolni a sok-sok alkalmat, ami rávezette az embereket az egészséges életmódra.

Ne értsetek félre, nem egy szeretnék lenni a sok közül, aki az egészséges életmódot, annak előnyeit hirdeti.

Olyan segítség szeretnék lenni, aki konkrét válaszokat ad a konkrét kérdéseidre, félelmeidre! Szeretnék olyan információkat, tapasztalatokat, recepteket és felhasználási tippeket gyűjteni a növényi olajok világából, melyek mindannyiunk számára hasznosak és segítenek egészségesnek maradni!

Éppen ezért nyugodtan kérdezzetek, osszátok meg tapasztalataitok azzal kapcsolatban, hogy benneteket mi ösztönzött arra, hogy az egészségmegőrzést válasszátok! Melyik volt az a pillanat, amikor úgy éreztétek, hogy jobban oda kell figyelni a szervezetetek jelzéseire és mindenféle mesterséges adalékanyagok helyett a természetes egészséget választani?

Van esetleg konkrét példátok, ami segíthetne a többieknek is egészségesebben élni? Osszátok meg velünk!

Egészséges élet természetesen? – Természetesen!

 banner_feliratkoztatás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .