Az olajtök és a tökmagolaj

Egy kicsit elmaradtam mostanában az írással, elnézést is kérek érte, de ez a szeptember nálunk mindig az őrület hónapja. Ráadásul nem is volt túl kegyes hozzánk az időjárás. Sok eső volt, nehéz volt összeegyeztetni az időpontokat is. De végre sikerült és sikeresen le is zajlott az idei tökszüret nálunk. Gyerkőcök is nagyon élvezték, próbálgatták, hogy vajon melyik tököt bírják félkézzel felemelni, illetve nagy örömmel válogatták, keresgélték az 1 hónap múlva esedékes töklámpakészítés áldozatait 🙂

Dóri, Petra és a tökszüret 🙂

Olvasd el hogy zajlott nálunk! 🙂

Sikerült is szép és érdekes darabokat begyűjteniük, azt hiszem, hogy az elégedettség látszik is az arcukon 🙂

Nem tudom Ti hogy vagytok/voltatok vele, de én úgy nőttem fel, hogy szinte mindig mindent együtt csináltunk a szüleinkkel. Ha dolgoztunk valamit akkor, azt, ha pihentünk, akkor azt. Arra mindig figyeltek, hogy soha ne kemény munkának,  kötelező feladatnak tűnjön, ha dolgoztunk, hanem inkább együtt töltött időnek. Ha el is fáradtunk, akkor utána együtt pihentünk.

Mi is hasonlóképpen éljük a mindennapjainkat a lányainkkal, hiszen Ők is ott vannak velünk, tudják, hogy mivel foglalkozunk és mit csinálunk. Dóri már annyira belejött, hogy mikor elmegyünk egy rendezvényre és beszélgetek az érdeklődőkkel, akkor Ő is hozzáteszi a kis tudását és közli, hogy anya például Petra kezét szokta bekenni dióolajjal, mikor piros viszkető foltok jelennek meg rajta.

És azt gondolom, hogy ez tesz bennünket hitelessé. Na nem az, hogy együtt dolgozunk, hanem az, hogy mi is napi szinten használjuk és fogyasztjuk az általunk készített hidegen sajtolt olajokat. Bízunk bennük és számos pozitív hatást, családon belüli visszajelzést is kapunk a jótékony hatásukról. Termékeinket nyugodt szívvel ajánljuk, hiszen az alapanyagot jelentő olajtök termesztésétől kezdve a saját sajtoló üzemünkben sajtolt olajig minden a mi kezünk munkája. Kell ennél több garancia a minőségre?

Győződj meg róla Te is!  🙂

Első lépésként olvasd el a három kis elektronikus könyvemet, tudd meg 6 olajról, hogy miben segíthet Neked és olvasd heti hírlevelünket, melyben hétről hétre hasznos információkat, recepteket árulok el a hidegen sajtolt növényi olajok világáról!

Ide kattints a Növényi olaj kisokosért és a heti hírlevélért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .