Biztonságos webáruház

Mitől biztonságos egy webáruház, miért éri meg a neten vásárolni és miért nem?

Miért ódzkodnak olyan sokat a webáruházas vásárlásoktól?

Én is keresem ezekre a válaszokat, hiszen saját webáruházzal rendelkezem és szeretem, amikor a vásárlóim bizalommal és nyugodt szívvel vásárolnak tőlem.

Hogy miért írok erről most?

Mert a mai napon napvilágot látott egy cikk, melyben számos webáruházat buktattak le. Olyanokat, akik felvették a megrendeléseket, fogadták az utalásokat és nem teljesítették a rájuk eső részt, vagyis soha nem szállították ki a megvásárolt árukat.

Ha Te is bizonytalan vagy az internetes vásárlásokkal kapcsolatosan, akkor gondolom egy ilyen cikk még jobban megerősíti az ilyen félelmeidet. Joggal érezheted úgy, hogy most végre bebizonyosodott, hogy igazad volt és nem szabad az interneten vásárolni.

Összeszedtem néhány gondolatot ezzel kapcsolatban:

1. Válassz megbízható webáruházat!

Jó, ezt könnyű mondani – tudom! De mitől is megbízható egy webáruház?

Szerintem attól, hogy nem egy arctalan honlap az egész. Mert ha csak a termékek tömkelegét látod:
– akkor kiben bíznál meg?
– honnan tudnád, hogy kivel beszélgetsz, ha leveleztek?
– honnan tudnád, hogy a kedves „ügyfélszolgálatot” vajon érdekli-e a problémád?

Nekünk is van webáruházunk (ha nem ismernéd, akkor itt éred el => www.aruhaz.gastrolaj.hu) és az elejétől fogva arra törekszem, hogy az érdekgizuslődőim, a leendő vásárlóim lássanak is engem. Lássák azt, hogy kitől vásárolnak, hol és hogyan készül az adott termék, amit szeretnének megvásárolni.

Fontos, hogy láss valódi cégadatokat is a honlapon, hogy probléma esetén utolérd a céget és tudj reklamálni, észrevételt tenni.

Úgy érzem, hogy az, hogy az arcunkkal vállaljuk a termékünket már bizalmat sugároz. Ebben sok vásárlónk meg is erősített bennünket, ami újra és újra megerősíti bennem azt, hogy ezt csak így érdemes csinálni – vállalni önmagunkat és vállalni a termékünket!

2. Kérdezz!

Ha rátalálsz végre egy termékre, amit már olyan régóta keresel, minden passzol, szín, fajta, típus vagy bármi, amire vágytál és mégis bizonytalan vagy, akkor keress a honlapon egy elérhetőséget és kérdezz. telefon

Ha van telefonszám, akkor az a legjobb! Én nagyon szeretek az érdeklődőkkel, vásárlókkal beszélgetni és nagyon örülök, amikor elköszönéskor hallom a hangjukon az elégedettséget és nyugalmat és azt, hogy tudják, hogy jó helyről vásárolnak.

Elárulom Neked, hogy volt már olyan vásárlóm is, aki azt mondta, hogy azért választotta a mi webáruházunkat, mert mi foglalkoztunk vele, válaszoltunk a kérdéseire és ezért megbízik bennünk! 🙂

Szóval, ha Te is bizonytalan vagy, akkor keress telefonszámot (bennünket itt érhetsz el: 30/654-1473) és telefonálj, kérdezz, érdeklődj. Azt az eladót, akinek nincs ideje válaszolni a hívásodra jobb ha elkerülöd.

3. Válassz megbízható terméket!

A termékekkel kapcsolatban is újra visszakanyarodok oda, hogy ha interneten keresztül vásárolsz, akkor keress a honlapon elérhetőséget, keress arcot, termelőt, gyártót, képet a termékek készítéséről és véleményeket, tapasztalatokat.sajtolo

Szintén fontos, hogy kérdezz és csak olyan helyet válassz, ahol válaszolnak is!

Interneten vásárolni szuper dolog! Ne félj tőle, hiszen így:

  • időt takarítasz meg magadnak, hiszen nem kell rengeteg boltba elmenned, hogy megtaláld, kiválaszd a számodra megfelelő terméket; otthon, a kényelmes fotelodból válogathatsz
  • energiát takarítasz meg magadnak, hisz nem neked kell cipekedni, csak várni kell a csomagot
  • vásárolhatsz utánvétellel, ami azt jelenti, hogy ha bizalmatlan vagy, akkor nem kell előre fizetned, hanem csak akkor, amikor a termék megérkezik

Az én szememben mindig az érdeklődő, a vásárló az első és csak ismételni tudom, amit apukámtól megtanultam:

A bizalmat csak egyszer lehet eljátszani!

Webáruházunkért – saját sajtolású hidegen sajtolt olajainkkal – kattints a képre:

webaruhaz_gastrolaj

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .