Boldog új évet mindenkinek!

Elérkezett az év utolsó napja. Sok minden történt ebben az évben, nagy örömmel gondolunk vissza rá.

Elindult saját honlapunk, bevezettük saját márkás termékeinket, jelen voltunk sok programon-rendezvényen, szakmai díjat nyertünk az Év Anyavállalata versenyen és szerepeltünk egy nívós médiumban a Nők Lapja Évszakokban, de ami a legfontosabb számunkra, hogy folyamatosan növekszik olvasóink száma és azoké, akik pozitív visszajelzésekkel díjazzák munkánkat, mert tanácsaink és termékeink segítettek nekik.

Óriási sikerként éltem meg ezeket a dolgokat és óriási lendületet adnak a következő évre, hiszen bizonyítják, hogy van értelme dolgozni!

Van értelme, hiszen segíteni tudunk olyanoknak, akiknek szüksége van rá – akár a termékeinkkel, akár a tanácsainkkal. Mindkettő nagyon fontos számunkra, ezért a jövő évben is törekedni fogunk arra, hogy minél több hasznos és használható információt nyújtsunk a számotokra.

Nagy öröm számunkra, hogy már vannak rendszeresen visszatérő és elégedett vásárlók, akiknek itt is köszönöm a biztatást és a visszajelzéseket!

Köszönjük, hogy itt voltatok velünk egész évben!

Köszönjük a figyelmeteket, a hozzászólásaitokat, a megosztott tapasztalataitokat!

És tartsatok velünk a jövő évben is!

Boldog új évet mindenkinek! 🙂

újév
Kép forrása: femina.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .