Dióolajos tojáskrém

Szívügyem a reggeli, ezért úgy döntöttem, hogy veled is megosztom azokat az ötleteket, amelyekkel én szoktam színesebbé tenni a reggeleinket.

Mert egy idő után muszáj variálni!

Egy idő után már mindenki megunja a sima szendvicseket!

Ezért hívjuk segítségül a hidegen sajtolt olajakat, most például a hidegen sajtolt dióolajat. 

Dióolajos tojáskrém
*******************

6 tojás
3 kanál GastrOlaj hidegen sajtolt dióolaj
0,5 dl mustár
0,5 dl tejföl
só, bors ízlés szerint
3-4 szál kisebb újhagyma

A tojásokat főzd keményre, majd pucold meg őket. Tedd egy tálba, törd meg őket, majd add hozzá a mustárt, a tejfölt és az olajat. Keverd össze, sózd és borsozd, majd add hozzá az apró darabokra vágott újhagymát. Az állaga legyen jó krémes, ha esetleg még darabos lenne, akkor tehetsz bele még dióolajat vagy tejfölt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .