Gombás fűszerolaj házilag

Gombás fűszerolaj dióolajjal

A mai napra egy nagyon finom gombás fűszerolajat hoztam. A fűszerolajak szerintem a nagyon jól passzolnak az ünnepi menükhöz, hiszen egy egyszerű salátát, vagy akár egy sült húst is különlegessé varázsol.

Ha szereted a gombát, akkor ezt a receptet is imádni fogod!

Megmutatom, hogy én hogy készítem az egyik kedvencemet, a gombás fűszerolajat, amihez GastrOlaj hidegen sajtolt dióolajat használok fel!

Ez a fűszerolaj annak lesz igazán ízletes, aki rajong a gomba ízéért. Lehet egyszerűbben és bonyolultabban is készíteni, teljesen rád van bízva. Én most az alap fűszerolaj készítését mutatom, de azt is elárulom, hogy mi mindent használhatsz még fel hozzá.

Néhány szem szárított vargányát tegyél az üvegbe és ezt öntsd fel hidegen sajtolt dióolajjal.
Nem érdemes túlzásba vinni a gomba mennyiségét, mert a kevésnek is szépen átveszi az olaj az ízét.

Ha szeretnél tehetsz hozzá még borsot, babérlevelet vagy köménymagot is, de önmagában is csodálatos íze van. 🙂

Ha kész vagy, akkor tedd sötét és hűvös helyre a kész fűszerolajat és várj, amíg összeérnek az ízek. A fűszerolajaknak érdemes adni egy kis időt, akár egy hetet is, mert úgy sokkal jobban össze tudnak érni az ízek. Akár 2 hétig is hagyhatod, csupán annyit kell tenned, hogy néhány naponta egy kicsit megkevered.

Ha valódi, 100%-osan tiszta és jó minőségű dióolajat keresel, akkor kattints a képre és máris megtalálod a webáruházunkban:

Dióolaj

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .