Helyi termék – helyi érték

Nagyon örültünk, mikor idén tavasszal telefonon hívtak bennünket a Helyi Termék Magazin szerkesztőségéből, hogy készítenének velünk egy interjút a saját termékeinkről, a GastrOlaj olajokról.

Egészséges élet természetesen!

Aki régebb óta követ bennünket, az már biztosan jól tudja, hogy a GastrOlaj egy családi vállalkozást rejt maga mögött, amit a férjemmel ketten indítottunk és folyamatosan fejlesztgetünk. A konkrét ötlet egy családi beszélgetés alkalmával fogalmazódott meg bennünk, a természet szeretetét azonban mindketten a családunkból hoztuk. Minderről már itt a honlapon is olvashattatok a „Rólunk” menüpontra kattintva.

Szóval az olajaink minden szempontból helyi terméknek minősülnek, hiszen itt a zalaszentgróti térségben termeljük az alapanyagot és itt a térségben van a sajtoló üzemünk is. A cikkben, mely 2013. III.  évfolyam 1. számában olvasható, részletesen elmeséltük, hogy honnan jött a vállalkozás ötlete, miért mások és miért különlegesek az olajaink és milyen fejlesztéseket és egyéb termékbevezetéseket tervezünk a jövőben. Az újságról az alábbi oldalon találhattok bővebb információkat: Helyi Termék Magazin

helyitermek_gastrolaj
GastrOlaj bemutatkozása a Helyi Termék Magazinban

 

Szeretnénk tovább folytatni a munkát, hiszen továbbra is azt gondoljuk, hogy az egészséget könnyebb megőrizni, mint a betegségeket gyógyítani. Éppen ezért nem csak termékválasztékunkat igyekszünk bővíteni, hanem ezzel a honlappal, a hírlevéllel, illetve a Facebook oldalunk segítségével szeretnék informálni, tájékoztatni és tanítani is az érdeklődőket, hogy minél több ember ismerje meg a hidegen sajtolt növényi olajok világát.

Személyre szabott csomagjainkkal (mint amilyen a Prosztata védő csomagunk is) igyekszünk megkönnyíteni az érdeklődők dolgát, hiszen nem kell azon gondolkodniuk, hogy melyik olajból mennyit kell vásárolni, mennyi ideig elé és hogyan kell fogyasztani. Ezek a csomagok előre elkészített csomagok, egy felnőtt számára 3 hónapos kúrának megfelelő mennyiséget és részletes leírást tartalmaznak.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél valamit megkérdezni a hidegen sajtolt növényi olajokról, azok készítési módjáról esetleg felhasználásáról, akkor bátran keress minket az info@gastrolaj.hu címen!

Tartsatok velünk ezután is! 🙂banner_feliratkoztatás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .