Hidegen sajtolt növényi olajok fogyasztása 2.

Tegnap elkezdtem egy sorozatot, melynek a második részét olvashatod ma. Arra gondoltam ugyanis, hogy összefoglalom Neked, hogy a hidegen sajtolt növényi olajakat hogyan lehet/kell helyesen fogyasztani, ha egészségedet szeretnéd természetes módon megőrizni.

Szóval, ahogy tegnap is olvastad, a hidegen sajtolt olajok rendkívül gazdagok vitaminokban és ásványi anyagokban. Ezek miatt a kiváló összetevők miatt a legjobb természetes immunerősítők, egészségvédők. De csak akkor, ha helyesen fogyasztod őket.

Nézzük a második legfontosabb dolgot…

Az első lépés az volt, hogy válassz mindig és kizárólag hidegen sajtolt olajakat. Ha lemaradtál az előző pontról, akkor itt elolvashatod:
Ide kattints => Hidegen sajtolt olajok fogyasztása 1.

De lépjünk a második pontra, vagyis arra, hogy
mikor kell fogyasztani a hidegen sajtolt olajokat:

3

A hidegen sajtolt olajok elsősorban akkor tudják kifejteni jótékony hatásukat, ha kúraszerűen, reggel, éhgyomorra és önmagukban fogyasztod őket. Egy kúra minimum 3 hónap legyen.

Mindegyik olajnál, melyet tőlünk vásárolsz feltüntetjük az ajánlott fogyasztási mennyiséget, mely olajonként eltérő lehet. Mindig kapsz tőlünk egy kísérő levelet, melyben pontos tanácsokkal látunk el a fogyasztást illetően.

Ha van rá lehetőséged, akkor a legjobb az, ha az olaj elfogyasztása után még legalább 20 percig nem fogyasztasz semmit.

Természetesen gyerekek is fogyaszthatják az olajokat, nekik mindig kisebb mennyiségben kell adni, valamint érdemes odafigyelni, hogy például a dió vagy a mogyoróolaj éppúgy allergizálhat, mint maga az olajos mag. Ezért minden esetben körültekintően kell eljárni.

Saját sajtolású hidegen sajtolt olajainkat itt találod =>  Megnézem a GastrOlaj webáruházat!
Vagy kattinthatsz az alábbi képre is:

logowebshop

 

Hidegen sajtolt növényi olajok fogyasztása 2.” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .