Hidegen sajtolt olajok a termelőtől!

Sokan írtátok, hogy szeretnétek egy kicsit jobban megismerni bennünket!

Örömmel teszek eleget ennek a kérésnek, nagyon jó érzéssel tölt el, hogy egyre többen érdeklődtök a valódi hidegen sajtolt olajok iránt és egyre többen szeretnétek egészségeteket természetesen megőrizni!

Szóval nézzük, azaz nézzétek, hogy hogyan is készülnek a csomagok, amiket a GastrOlaj webáruházon keresztül, tőlünk, kistermelőktől rendeltek! 🙂

Amiről ma szeretnék írni, az egy kis betekintést enged abba, hogy hogyan is dolgozom én. Én, aki ezeket a sorokat – és még sok mást is – írom neked rendszeresen, az otthonomból dolgozom. Férjemmel két kisgyermeket nevelünk. Korábban a területfejlesztés területén dolgoztam, ami sok utazással, az otthonomtól távoli munkavégzéssel járt. Mikor a gyermekeink megszülettek, éreztem, hogy nem fogom tudni a korábbi munkámat ellátni. Szerettem volna otthonról dolgozni, hogy mindig ott lehessek a gyerekeimnek, ha szükségük van rám.

Amikor elindítottuk saját vállalkozásunkat, és elkezdtük készíteni a GastrOlaj hidegen sajtolt olajokat, nem is sejtettem, hogy ilyen hamar megvalósul ez az álmom. A második kislányunk óvodakezdése után csupán 3-4 hónapot töltöttem a korábbi munkahelyemen, mert annyira nagy lett az érdeklődés a hidegen sajtolt olajok iránt, hogy nem tudtam a két dolgot párhuzamosan végezni.

Nem is volt kérdés, hogy mit választottam!

Elkezdtem otthonról dolgozni, ami nem is volt annyira könnyű eleinte. Tudom, hogy most azt gondolod, hogy ugyan, mi lehet ebben nehéz, hiszen ott az egész nap, úgy osztom be, ahogy akarom. Igen ám, de azzal, hogy a napjaimat otthon töltöttem egy csomó egyéb dolog is együtt járt. Volt időm elintézni minden apró-cseprő dolgot, mindig volt időm elugrani valahova, találkozni valakivel stb.
Legalábbis én úgy gondoltam, hogy van időm. Aztán szépen lassan rájöttem, hogy nem így van. Muszáj szigorúbban beosztanom az időmet, mert hihetetlen rövid egy nap és ha nem tervezem meg azt, hogy mikor mit csinálok, akkor könnyen eltűnik egy hét és ott állok a papírkupac felett, hogy a héten nem haladtam semmit. 🙂

De mára már átlátok ezen, sikerült leküzdeni a kezdeti nehézségeket és kialakítani egy jól működő rendszert a mindennapjaimba.

Ez az a hely, ahol dolgozom, ahol a blogbejegyzések, FB posztok és a különböző, hidegen sajtolt olajokkal foglalkozó anyagok születnek. 🙂

Itt készülnek a bejegyzések a hidegen sajtolt olajokról

A képen az egyik legnépszerűbb termékünket láthatod, a Prosztata védő csomagunkat (ide kattintva találod meg). Szeretném azt is megmutatni neked, hogy mit kapsz a csomagba, mire számíts, ha kinyitod a csomagot, hogy képzeld el a folyamatot a megrendelés után.

Először is, amikor a GastrOlaj webáruházban leadtad a megrendelésedet, néhány perc múlva egy visszaigazolást kell kapnod arról, hogy a megrendelés helyesen megérkezett hozzánk és hamarosan szállítjuk a csomagokat. 

Ez a visszaigazolás valahogy így néz ki (persze megrendeléstől függően változnak a feltüntetett tételek):

megrendelés visszaigazolása

Ha megkaptad a visszaigazolást, akkor nyugodt lehetsz, hamarosan kézhez fogod kapni a csomagot a választott hidegen sajtolt olajokkal.

Ezután szoktam összekészíteni a csomagokat. Valahogy így képzeld el az előkészületeket 🙂

csomagok
csomagok2

Szortírozom a megrendeléseket, elkészítem a papírokat és csak ezután dobozolom be az olajokat.

Mikor postára adom a csomagot, akkor mindig rögzítem a megrendelés során megadott e-mail címet és/vagy a telefonszámot, így a postára adás napján kapsz egy értesítést. Ebben szerepelni fognak a Posta adatai, valamint egy ragszám, amivel a Magyar Posta oldalán nyomon tudod követni a csomagod útját. Ha a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes címet beírod és a megjelenő felületen megadod az e-mailben megkapott csomagszámot/ragszámot, akkor pontosan látni fogod, hogy hol jár a csomagod.

A postára adás napján egy ilyen e-mailt fogsz kapni:

értesítésposta

Ezután már csak várnod kell a postást, illetve azt a személyt, aki nálad a csomagokat szokta kézbesíteni.
Fontos, hogy ha nem vagy az adott címen, akkor a postás értesítőt hagy. Én mindig úgy állítom be a csomag kézbesítését, hogy 10 napig még őrizzék a postán, tehát van 10 napod arra, hogy átvedd a csomagodat.

A 10 nap lejárta után, ha nem vetted át a csomagot, akkor a Posta visszaküldi a részünkre, amiért nekünk plusz díjat kell fizetnünk. Ezután már csak ennek a plusz díjnak a megtérítése után tudjuk újra feladni a csomagot. De erre szerencsére csak nagyon ritkán kerül sor. Nagyon kedves vásárlóink vannak, akik alig várják, hogy megérkezzen a csomagjuk! 🙂

A többi rajtad múlik! A te feladatod lesz, hogy naponta, rendszeresen, a csomag mellék kapott tájékoztató levélnek megfelelően fogyaszd és használd az olajokat.

Cserébe az eredmény is a tiéd! Egy egészségesebb élet lehetősége! 🙂

GastrOlaj webáruházunkat itt találod! Csak kattints a képre:

webáruház

A következő alkalommal arról fogok írni neked, hogy hogyan zajlik az a folyamat, melynek eredményeképpen a palackokba kerül a valódi, 100%-os hidegen sajtolt GastrOlaj! 🙂

Hidegen sajtolt olajok a termelőtől!” bejegyzéshez ozzászólás

    1. Köszönöm kedves Rosalia!
      Viszont kívánok én is jó egészséget! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .