Hidegen sajtolt olajok fogyasztása 5.

Elérkeztünk a hidegen sajtolt növényi olajok helyes fogyasztásának utolsó pontjához. Ha nem olvastad a korábbiakat (melyeknek a linkjét majd beteszem ennek a bejegyzésnek a végére), akkor röviden elmondom, hogy egy olyan sorozatot indítottam a héten, melynek lényege, hogy 5 pontban összefoglaljam azt, hogy hogyan kell/lehet helyesen fogyasztani a hidegen sajtolt növényi olajokat egészségmegőrzés céljából.

Az utolsó lépés, pont ebben a sorozatban inkább figyelemfelkeltő, tájékoztató jellegű. Nagyon fontos tudnod, hogy az olajoknak van egy bizonyos szavatossági ideje, tehát nem tarthatóak el bármeddig. Ebben a pontban erről fogok írni Neked!

Mire figyelj oda, ha olajat vásárolsz? Milyen adatokat keress a palackon, hogy meggyőződj arról, hogy a termék, amit vásárolsz jó minőségű?

6Én a saját olajainkról tudok nyilatkozni 100% biztonsággal, nem szeretnék itt most más termékeket, márkákat felsorolni.

Szóval mi úgy dolgozunk, hogy az alapanyagokat magban tároljuk, ezért mindig friss olajat tudunk adni a vásárlóinknak. Kisebb mennyiségeket sajtolunk, igazodunk az igényekhez. Minden palackot egyedileg látunk el egy dátummal, amiről tudhatod, hogy az adott olaj meddig fogyasztható.

Ez egy nagyon fontos dátum, ha üzletben vásárolsz olajakat, akkor is feltétlenül nézd meg, hogy mit írtak rá. Ezen felül nézd meg azt is, hogy feltüntették-e a készítés módját és csak akkor vásárold meg, ha látod rajta azt, hogy hidegen sajtolt olaj! Ez nagyon fontos, hiszen csak ezzel a technológiával készülhet olyan minőségű olaj, mely tényleg egészséged megőrzését szolgálja.
Mi nem használunk magas hőmérsékletet, a magokat egy zárt rendszerű csigás prés segítségével sajtoljuk ki, így tudjuk biztosítani, hogy a kész olaj megőrzi az olajos magvak értékes vitamin és ásványi anyagtartalmát (nem sérül, hiszen nem alkalmazunk magas hőmérsékletet). A zárt rendszernek köszönhetően pedig biztosítjuk azt, hogy a magokhoz és az olajhoz semmilyen adalékanyag vagy színezőanyag nem kerül, az eredmény 100%-ban tiszta, természetes ülepítéssel készített hidegen sajtolt olaj lesz.

Ha kedvet kaptál és úgy döntöttél, hogy egészségedet természetes módon szeretnéd megőrizni, akkor ajánlom szeretettel saját sajtolású hidegen sajtolt olajainkat, melyek itt találod =>  Megnézem a GastrOlajokat!
Vagy kattinthatsz az alábbi képre is:

logowebshop

A hidegen sajtolt növényi olajok helyes fogyasztásának eddigi lépéseit itt találod:
Hidegen sajtolt növényi olajok fogyasztása 1.
Hidegen sajtolt növényi olajok fogyasztása 2.
Hidegen sajtolt növényi olajok fogyasztása 3.
Hidegen sajtolt növényi olajok fogyasztása 4.

A helyes fogyasztás 5 lépéséről készítettem egy videót is, melyet az alábbi linken hallgathatsz meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .