Influenza ellen immunerősítés – természetesen!


Ha elérkezünk a januárhoz, szinte kivétel nélkül minden évben felütik fejüket az influenza járványról szóló hírek. Oltatni vagy nem oltatni – ez nehéz kérdés és nem is igazán szeretnék ebben a kérdésben senkit befolyásolni.
Én magam elsősorban a megelőzésben, az immunrendszer erősítésében hiszek.


Igyekszem odafigyelni egész évben arra, hogy megfelelően támogassuk szervezetünket, de azt gondolom, hogy az immunerősítést soha nem késő elkezdeni.


Igen, ezt akár most télen is megtehetjük, hiszen ha szervezetünket megfelelő vitaminok és ásványi anyagok bevitelével támogatjuk, akkor nem csak megelőzhetjük a betegségeket, hanem sokat tehetünk azért is, hogy mielőbb talpra álljunk egy-egy betegségből.


A hidegen sajtolt növényi olajok között találhatjuk talán a legtermészetesebb forrását immunrendszerünk erősítésének, hiszen ezek az olajok 100%-ban természetesek, mindenféle színező és adalékanyagtól mentesek és a hidegen sajtolás során nem változik meg a szerkezetük (a pirított olajoknál ez már nem egészen igaz, mert ott hő hatására csökken a vitamin és ásványi anyag tartalom).
Irodalmi forrásokra alapozva azt mondhatjuk, hogy az E-vitamin természetes antioxidáns, melynek fogyasztása segíthet megerősíteni szervezetünket.
E-vitamint tartalmazó növényi olajok, melyeket jó szívvel ajánlok (további információért az olajokról kattints az olajok nevére):
Naponta 1 evőkanál javasolt felnőttek számára, valamint napi 1 kiskanál gyerekek számára.


banner_feliratkoztatás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .