Két díjat is kaptunk – Liebster Award vándordíj!

Nagy dolog történt a hétvégén, hiszen blogom 2 különböző helyről is megkapta a Liebster Award díjat! Nagy elismerés ez számomra, hiszen az ilyen visszajelzések segítik a munkámat és megerősítenek abban, hogy jó úton haladok, hasznos és érdekes az emberek számára mindaz, amit csinálok.

díj_libster

Szeretném ezúton is megköszönni a Liebster Award díjat Nagy Krisztiánnak, aki a KINVA ART Festőművész blog írója, illetve Hollenczerné Balogh Ilonának, aki pedig a Gyöngykobakok című oldalon osztja meg az érdeklődőkkel a gyöngyfűzés területén összegyűjtött sok-sok tapasztalatát.

Köszönöm Nektek ezt az elismerést! 🙂

De mielőtt eleget tennék a díjjal járó kötelezettségeimnek szeretném néhány mondatban elmesélni Neked, hogy mit is jelent ez a díj valójában. A Liebster Award díjat bloggerek adják (akik már korábban megkapták a díjat) tovább olyan bloggereknek, akiknek munkáját, tevékenységét érdemesnek találják arra, hogy másoknak is ajánlják, mintegy elismerésként. Hát ezért is nagy öröm számomra, hogy két helyről is megkaptam ezt a díjat.

De most jöjjenek a kötelezettségek 🙂
A díjjal ugyanis együtt jár az, hogy válaszolni kell a díjazó által feltett kérdésekre. Úgyhogy jöjjenek a kérdések egymás után:

1. Mennyire veszed észre a blog írás közösségépítő szerepét, és ez mit jelent számodra?
A blogot kezdetben azért indítottam el, mert azt tapasztaltam, hogy amikor elvittem a termékeimet egy-egy vásárra, rendezvényre, akkor nem volt lehetőségem és idő arra, hogy elegendő információt átadjak az érdeklődőknek. Volt aki csak kóstolni akart, volt aki csak nézelődött, de beszélgetésekre nem sok lehetőség akadt. Ezért arra gondoltam, hogy egy blog keretében gyűjtöm össze a tapasztalataimat és adom át a tudásom. Kezdetben nem is gondoltam volna, hogy ekkora ereje lehet magának a blognak, de aztán rájöttem, hogy az embereke szeretik és igenis van közösségépítő szerepe, hiszen hasonló érdeklődésű emberek találják meg az írásaimat és így egy olyan társaságba cseppennek, ahol nem kell magyarázkodni, hanem megértik egymást. Számomra nagyon sokat jelent ez, hiszen így elérem a kitűzött célomat, megismertetem az emberekkel a hidegen sajtolt olajakat és hozzájárulhatok ahhoz, hogy természetes módon őrizzék meg egészségüket.

2. Vannak e a jelenlegi blog/ok mellett további blog ötleteid, témáid?
Igen, sok-sok ötletem van, amiről még írnék. Annyi területe van a hidegen sajtolt olajok felhasználásának, hogy mindegyik terület megérne egy-egy önálló blogot. De, hogy melyik lesz a következő, azt még nem tudom.

3. Mit jelent számodra a blog írás?
Számomra a blogírás tette lehetővé, hogy kapcsolatot építsek ki a hozzám hasonló gondolkodású emberekkel. A blognak hála értem el őket és ők engem. Emellett gyerekkorom óta szeretek írni és az írással egy kicsit fel is töltődök, energiát és lendületet kapok.

4. Mit üzensz az olvasóknak?
Az olvasóknak azt üzenem, hogy folyamatosan kövessék az ajánlott blogokat, hiszen a bloggerek nagy gondossággal válogatják össze a témáikat és általuk valóban megélt tapasztalatokat és hasznos tudást kaphatnak, melyet nem lehet néhány keresőbe beírt szó által megtalálni.

5. Mi jutott eszedbe, amikor megkaptad ezt a vándordíjat?
Mivel korábban nem ismertem ezt a díjat, ezért nagy örömöt éreztem, mikor értesültem arról, hogy két helyről is nekem ítélték. Lendületet ad és energiával tölt fel, hogy olvasóim számára hasznos és értékes tartalmat tudok írni.

6. Milyen témában írnád új blogodat?Titkon egy igazi gasztroblogot írnék még, de ehhez még sokat kell tanulnom 🙂

7. Ki a kedvenc énekesed, mi a kedvenc dalod?
Több kedvenc énekesem és dalom van, de talán most Rúzsa Magdit és a Nevetni magadon című számot említeném meg, mert ez nekem néha nehezen megy, pedig időnként jó lenne 🙂

Nagyon köszönöm még egyszer az elismerést és a bizalmat, remélem megfelelőnek találjátok a kérdésekre adott válaszokat! 🙂

Én is szeretném megjelölni most azokat a blogokat, amelyeket én személy szerint nagyon szeretek és nagyra értékelek, ezért nekik adom a Liebster Award díjat (tudnék azért még hozzáírni, de a díj csak 11-et enged 🙂 ):
Szőllősi-Kiss Orsi – Mamarazzafoto
Budaházi Brigitta – Scrapbook.hu
Juhász-Fodor Timi – Babaangol online
Máthé Fanni – aromillo
Okszimec Krisztina- Stresszmentes költözés
Somogyi Réka- Bababiztonság
Bakonyi Anikó – Banikó műhelye
Demjén Zsófia – Vitapet
Radogna Edit – Webvitaminbolt
Faragóné Keserű Judit – DXN – Egészséges kávék
Bíró Anett – Naturmami
És a kérdéseim:

1. Mióta írod a blogod és mi indított el ezen az úton?
2. Mennyi idő telt el az ötlet megfogalmazódása és a tényleges blogírás elkezdése között?
3. Mit jelent számodra az a kifejezés, hogy blogger?4. Mi a cél, amit el szeretnél érni a blogoddal?

A feladat annyi, hogy válaszoltok a kérdésekre és megjelölitek azt a 11 blogot, akit Ti érdemesnek tartatok a Liebster Award vándordíjra!
További jó munkát és sok-sok olvasót kívánok mindenkinek! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .