Mikulás ajándéka a legkisebbeknek!

Hamarosan elkezdődik az év utolsó hónapja, melyet minden kisgyerek izgatottan vár.  Jól tudom, hiszen két kislány boldog anyukájaként már ismerem az érzést, mikor majdnem minden reggel azzal ébredünk, hogy mikor lesz már Karácsony. 🙂

Nálunk egy kicsit más az ünnep, mint ahogy azt a mesékből, ünnepi filmekből láthatjuk, hiszen nálunk a Mikulás nem karácsonykor érkezik, hanem december 5-én este.

A Mikulás az izgalomról, a megtisztított, kifényezett cipőcskékről, a leskelődésről és az összekacsintásokról szól. Nagyon szeretem ezt az időszakot.

Éppen ezért arra gondoltunk, hogy idén a GastrOlaj Mikulás is kedveskedik valamivel a gyerekeknek.

Sokan kérdeztétek tőlem, hogy mit tegyetek akkor, hogy ha Ti nagyon szeretnétek gyermekeitek egészségét természetes módon, hidegen sajtolt olajok fogyasztásával erősíteni, de a gyerekek nem igazán fogadják el az olajat (persze, hiszen olyan hívogatóak a reklámokból jól ismert rágótabletták és társaik – megértem őket).

Ezért most egy kis cselhez folyamodunk. Készítettünk egy szuper kis Jutalomtáblát, amivel könnyedén ösztönözhetitek a gyerekeket a napi olajadag elfogyasztására.

Nézzétek csak: 

GastrOlaj Jutalomtábla

Ez a kedves kis tábla egy erdei mezőt ábrázol, sok kedves és mosolygó állatkával, ezért hamar megszeretik a gyerekek.

A tábla A/5-ös méretű (A/4-es papír fele), laminálva van ezért hétről hétre újra felhasználható. Egy egyszerű táblafilcre van szükséged hozzá, amit egy szivaccsal könnyedén eltávolíthatsz a hét végén.

Hogyan alkalmazd a Jutalomtáblát?

  1. Tűzz ki egy célt közösen a gyerkőccel. Ennek nem kell minden esetben nagy ajándéknak lennie, hiszen nem az a cél, hogy az anyagi jutalmazás irányát erősítsük. Lehet egy közös séta, program sütizés, egy mozi vagy bármi, ami eszetekbe jut.
  2. Ha megvan a cél, akkor írjátok fel arra a felhőre, amire rá is van írva, hogy „Cél:”.
  3. Innen már nincs más dolgotok, mint minden nap, amikor a gyerkőc elfogyasztotta a napi olajadagot, akkor kipipáljátok az adott napot. Így a hét végére össze tud gyűjteni 7 pipát és teljesíteni tudja az adott heti feladatokat.
  4. A végén pedig jöhet a jól megérdemelt jutalom!

Ilyen egyszerű. Nálunk nagyon jól bevált, szeretik a lányok nagyon. Szeretem az ilyen ötleteket, hiszen így senki nem érzi kényszernek, nyűgnek a dolgot, hanem inkább játéknak és közös szórakozásnak.

Ha nagyobb a gyermek, akkor Ő is beírhatja a célt, ha pedig még kisebb, akkor legyen a pipálás az Ő feladata.

Hogy juthatsz hozzá a GastrOlaj Jutalomtáblához?

A GastrOlaj Jutalomtáblát most a GastrOlaj Immunerősítő csomag mellé adjuk ajándékba. Mivel már visszafordíthatatlanul közeleg a tél, ezért minden szervezetnek szüksége van egy kis pluszra, egy kis felkészülésre. Az Immunerősítő csomagban található hidegen sajtolt olajaink pedig pont ebben segítenek Nektek!

kép

Ha megtetszett az ötlet, akkor igyekezzetek, mert csak korlátozott számban áll rendelkezésre a Jutalomtábla!

A fenti képre vagy pedig ide kattintva érhetitek el a csomagot és az ajándék Jutalomtáblát:

webáruház

Jó egészséget és kellemet időtöltést kívánok hozzá! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .