Mire jók a csodaszerek? Tényleg szükség van rájuk?

A minap egy beszélgetésbe keveredtem, melynek témája igencsak megihletett. Nem is igazából a konkrét beszélgetésről szeretnék írni, hanem arról, amire rádöbbentett. Eszembe jutott ugyanis, hogy bár én folyamatosan írok, dolgozom, olvasok, kutatok és tanulok annak érdekében, hogy egyre több emberhez eljusson az, hogy a hidegen sajtolt olajok fogyasztásával számos komoly betegség megelőzhető, illetve a meglévő betegségek gyógyulása elősegíthető, talán mégsem egyértelmű mindenkinek a GastrOlaj oldal célja és az én szándékom.

Lássuk először az én szándékomat. Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy megismertesselek a hidegen sajtolt növényi olajokkal, azok jótékony hatásaival, felhasználási módjaival és értékeivel. A blogon igyekszem a legszélesebb körben áttekinteni az olajokat, kitérni azokra is, melyeket mi még nem készítünk, melyek ritkábban használt, kevésbé ismert fajták is. Azt azonban soha nem hirdetném, hogy ezek az olajok csodaszerek, melyektől egy nap alatt, vagy egy kiskanálnyi elfogyasztása után elmúlik minden panaszod, örökre egészséges leszel és minden betegség elkerül. Lehet, hogy olvastad már más oldalakon ezt, de én ezzel nem értek egyet.

A hangsúly nem ezen van, hanem azon, hogy ha odafigyelsz, igyekszel egészséges életet élni, akkor a hidegen sajtolt olajok kitűnő segítőtársaid lehetnek ezen az úton. Fogyasztásuk bizonyítottan jótékony hatású, mivel magas vitamin és ásványianyag-tartalommal rendelkeznek, segítenek a szervezet egészséges működésének fenntartásában.

barackmagolaj

Nem értek egyet azokkal, akik hirdetésekben kiabálják szét az interneten, hogy „tessék, itt a rák ellenszere, vedd meg és meggyógyulsz”. Szerintem csodaszerek nincsenek. Hiszem, hogy sok minden fejben dől el. Ha az elhatározás megszületik, akkor sokkal könnyebb a gyógyulás. Ha az elhatározáshoz természetes és kíméletes gyógymódokat is igénybe veszel, akkor szinte biztos a siker. Nem vagyok gyógyszerellenes, mert úgy gondolom, hogy vannak olyan esetek, amikor igenis szükség van a gyógyszerekre. Éppen ezért a hidegen sajtolt olajokat nem gyógyszer helyett, hanem inkább megelőzésre, illetve szükség esetén gyógyszer mellett, kiegészítésként ajánlom.

Jelenleg 3 fajta hidegen sajtolt olajat készítünk (dióolaj, tökmagolaj és barackmagolaj). Mindegyik olaj alapanyagát saját gazdaságunkban termesztjük, a megtisztított, megszárított magokat pedig saját sajtoló üzemünkben dolgozzuk fel. Így tudunk garanciát vállalni arra, hogy az általunk készített hidegen sajtolt növényi olajok 100%-ban tiszta olajok, melyek mentesek mindenféle adalék- és színezőanyagtól.

Ezzel el is értünk a GastrOlaj oldal céljához. Ha ismered már az oldalt, akkor láttad, hogy valójában két fő vonalat képvisel. Az egyik ez a blog, melyet most is olvasol, a másik pedig saját termékeinknek, a GastrOlajoknak a bemutatása. Sokat gondolkodtam azon, hogy a blog vajon miről is szóljon. Kizárólag azokról az olajokról, melyeket mi is készítünk, vagy szinte az összes hidegen sajtolt olajról.

Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy a GastrOlaj blog egy tájékoztató, ismeretátadó jellegű blog, melyben igyekszem minél szélesebb körben áttekinteni a hidegen sajtolt olajok fajtáit, jótékony hatásait és felhasználási módjukat – függetlenül attól, hogy mi készítjük őket vagy sem.

A „Termékeink” menüpont alatt pedig megtalálhatóak azok a hidegen sajtolt olajok, melyeket mi készítünk. Itt is találsz részletes tájékoztatót, bemutatót, de állunk rendelkezésedre e-mailben is, ha bármi kérdésed lenne. Erre a lehetőségre mindenképpen felhívnám a figyelmedet és bátorítanálak, hiszen honnan kapnál hitelesebb információt, mint magától a termelőtől, nem igaz? 🙂

Szóval ne feledd! Egészséges élet természetesen? – Természetesen!!!

banner_feliratkoztatás

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .