Olajok gyógyító ereje?

Lassan egy év eltelt azóta, hogy megjelent az Olajozott egészség című könyvem. Az eltelt időszak alatt nagyon sok visszajelzést kaptam az olvasóktól. Sok-sok pozitív, hálás hangvételű, kedves levelet, mely megerősített abban, hogy igenis fontos a könyv számotokra.

Ha te még nem ismered, akkor engedd meg kérlek, hogy bemutassam neked, hogy miről is szól az Olajozott egészség című könyv.

Ez egy olyan könyv, amilyennel még Magyarországon nem találkoztál, hiszen egyedülálló módon foglalkozik a hidegen sajtolt olajok világával.

Sokat olvastam, kutattam a megfelelő információk után amikor elkezdtünk foglalkozni a hidegen sajtolt olajokkal. Nagyon sok akadályba ütköztem, hiszen sehol nem találtam egy összefoglaló anyagot, ahol részletesen és pontosan leírják, hogy mit kell tudni ezekről az értékes olajokról. Ezért határoztam el, hogy én összegyűjtök mindent, amit az évek során megtudtam.

Összegyűjtöttem benne az elmúlt 5 év tapasztalatait, vásárlói visszajelzéseit, receptjeit és jó tanácsait azért, hogy neked segíthessek!

Erről a könyvről van szó:

olajozott egészség

Ha elolvasod a könyvet, akkor megtudhatod:

 • miért is mondom, hogy a hidegen sajtolt olajok rendszeres fogyasztása lehet az első lépés a természetes egészségmegőrzés felé
 • miért lehetnek jótékony hatásúak a hidegen sajtolt olajok
 • melyik olajat milyen probléma esetén választhatod
 • miért fontos az elkészítés módja és melyik technológiával készült olajat válaszd
 • hogy mire figyelj oda, ha vásárolni indulsz, hogy ne adjanak el neked rossz minőségű olajat
 • hogyan fogyaszd és használd a hidegen sajtolt olajokat egészséged megőrzése érdekében

Szerettem volna egy olyan könyvet írni neked, ami nem szakzsargonokkal van tele, hanem olvasmányos, érdekes és érződik rajta, hogy valódi tapasztalati élmények állnak mögötte.

Az olvasói visszajelzések alapján sikerült ezt megvalósítanom, úgyhogy neked is jó szívvel ajánlom.

Hasznos lesz számodra:

 • Akkor is, ha csupán az olajokról szeretnél többet megtudni, hiszen összegyűjtöttem benne mindent, ami számodra fontos lehet az olajok készítéséről, arról, hogy miért kell ismerned a különböző elkészítési módokat és arról is, hogy mire kell odafigyelned annak érdekében, hogy ne verjenek át.
  Részletesen leírtam, pontról pontra, hogy miket vegyél figyelembe mielőtt vásárolsz, hiszen sajnos az olajok piacán is egyre több a silány minőségű olaj, melyet alacsony áron kínálnak a számodra. Tudom, hogy mindenkinek fontos az ár, de azt is megmutatom, hogy miért nem éri meg csupán ez alapján dönteni, milyen károkat okozhatsz önmagadnak.
 • Hasznos lesz számodra, ha megoldást keresel valamilyen problémádra, hiszen részletesen leírtam neked az 5 legfontosabb hidegen sajtolt olaj hatásait és azt is, hogy melyiket mikor érdemes fogyasztanod.
 • Hasznos lesz számodra akkor is, ha már tudod, hogy melyik olajakat szeretnéd fogyasztani, hiszen van néhány szempont, amit figyelembe kell venned, mert ha rosszul fogyasztod az olajokat, akkor sajnos nem éred a várt hatást.
 • Hasznos lesz számodra akkor is, ha felhasználási és fogyasztási tippeket, recepteket keresel a hidegen sajtolt olajok világából.

És még sorolhatnám, hogy mennyi minden okosságot gyűjtöttem össze a számodra, helyette azonban engedd meg, hogy megmutassam, hogy mit mondtak róla azok, akik már olvasták!

olajozott egészség

A könyvet megvásárolni webáruházunkban tudod, az alábbi linkre kattintva:

Tudj meg mindet az olajokról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .