Olajos magvak mézben – gasztroajándék

Olajos magvak mézben

méz
dió
mogyoró
aszalt gyümölcs
(én vörösáfonyát használtam)
GastrOlaj hidegen sajtolt dióolaj (ide kattints érte)

Ahogy a képen is látod a hozzávalókat egymásra kell rétegezni az üvegben. Ha ajándéknak szánod, akkor válassz egy szép, díszes üveget és ebbe kezd el belerakni a rétegeket. Az itt felsorolt hozzávalók csak ötletadónak számítanak. Nyugodtan használj olyan olajosmagvakat, amilyeneket szeretsz.

Ha kész vagy a rétegekkel, akkor először keverd össze a mézet és az olajat, majd csurgasd rá a rétegekre. Először egy keveset önts csak rá, mert időbe telik, míg a méz lefolyik a rétegek között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .