Olajos magvak mézben
méz
dió
mogyoró
aszalt gyümölcs
(én vörösáfonyát használtam)
GastrOlaj hidegen sajtolt dióolaj (ide kattints érte)
Ahogy a képen is látod a hozzávalókat egymásra kell rétegezni az üvegben. Ha ajándéknak szánod, akkor válassz egy szép, díszes üveget és ebbe kezd el belerakni a rétegeket. Az itt felsorolt hozzávalók csak ötletadónak számítanak. Nyugodtan használj olyan olajosmagvakat, amilyeneket szeretsz.
Ha kész vagy a rétegekkel, akkor először keverd össze a mézet és az olajat, majd csurgasd rá a rétegekre. Először egy keveset önts csak rá, mert időbe telik, míg a méz lefolyik a rétegek között.
Ezeket olvastad már?
Üdvözöllek!
A hidegen sajtolt olajok lelkes kutatójaként szeretném megmutatni neked, hogy milyen sokoldalúan felhasználhatók a hidegen sajtolt olajok, mennyi jótékony hatásuk van és milyen sokrétűen beilleszthetők a hétköznapjaidba.
A cél, hogy megőrizzük egészségedet!
Azért, hogy hiteles információkat adhassak neked, folyamatosan konzultálok szakemberekkel, rengeteget olvasok és képzem magam. Nemrég elvégeztem egy Életmód- és Táplálkozási Tanácsadó képzést, így már szélesebb körben is segíteni tudok neked egészséged megőrzésében.