Olajozott életmódváltás – bevezetés

Ezennel útjára indítom az Olajozott életmódváltás sorozatot! Tarts velem és figyeld a jobb oldalsávban a kiemelt témák között az OLAJOZOTT ÉLETMÓDVÁLTÁS témát! Ez alá fogom beilleszteni az életmódváltás és a hidegen sajtolt olajak kapcsán született bejegyzéseket!

Mi lesz ez a sorozat?

Egy segítség a számodra, ha életmódváltás előtt állsz! 😉

Már több, mint 6 éve foglalkozom a hidegen sajtolt olajokkal és legalább ennyi ideje foglalkoztat az is, hogy vajon milyen az egészséges életmód. Az internetnek hála ma már rengeteg információt elérhetünk, de ennek sajnos nem csak pozitív hatásai vannak, hanem sokszor negatívak is. A túl sok információ sokszor csak összekuszál bennünk mindent, ahelyett, hogy a segítségünkre lenne.

A hidegen sajtolt olajoknak köszönhetően a természetes egészségmegőrzésnek egy olyan szegletébe tekinthettem be, ami nem túlzó, nem elrugaszkodott, hanem természetes és kíméletes.

Mióta írom ezt a blogot és keresem a témákat az új blogbejegyzésekhez, már nagyon sokféle cikkel találkoztam. Némelyik nem kis túlzással, egészen varázslatos erőt tulajdonít némelyik növényi olajnak. Ettől én mindig igyekszem elvonatkoztatni, hiszen nem gondolom, hogy egy-egy kanál elfogyasztása azonnal kigyógyítana bármilyen betegségből.

Amire rájöttem az elmúlt évek során az, hogy a következetesség, a folytonosság, a tudatosság és a természetesség a kulcs. 

Ha következetes vagy és rendszeresen fogyasztod a hidegen sajtolt olajokat – akár önmagukban, akár ételeidhez adagolva – akkor igenis hozzájuthatsz számos vitaminhoz és ásványi anyaghoz, így természetes módon vigyázol egészségedre.

Az Olajozott életmódváltás sorozat célja az, hogy segítsek neked elindulni az elején, hogy segítsek megtenni az első lépéseket egy egészségtudatosabb élet felé. Saját tapasztalatomon és az évek alatt gyűjtött olvasói visszajelzéseim, tapasztalataik alapján szeretném fogni a kezed és veled együtt újra végighaladni ezen az úton. Hiszen tudom milyen nehéz volt nekem, amikor elkezdtem. A sok információ között csak kapkodtam a fejem, nem tudtam, hogy melyik forrásnak higgyek és melyiket hagyjam figyelmen kívül. De neked ezt már nem kell végigjárnod, hiszen itt leszek és segítek!

Átnézünk majd számos olyan kérdést, ami az életmódváltással kapcsolatos, ami problémát okozhat, illetve ami segíthet neked átlendülni a kezdeti nehézségeken.

Ha úgy érzed, hogy valami kimaradt vagy valamiről még szívesen olvasnál, akkor ne habozz, írd a bejegyzés alá hozzászólásban, vagy küld el nekem e-mailben! 🙂

Ahogy említettem, a sorozathoz tartozó bejegyzéseket az oldalsávban található „Kiemelt témák” listában található OLAJOZOTT ÉLETMÓDVÁLTÁS gombra kattintva érheted majd el!

Figyeld mindig  az újabb bejegyzéseket! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .