Olajozott egészség

Szeretnéd egészségedet természetes módon megőrizni?

Akkor itt a megoldás!

gizusÜdvözöllek, Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok. Örülök, hogy itt vagy, mert ez azt jelenti, hogy Téged is érdekel az egészségmegőrzés és fontosnak tartod a természetességet!
Természetes módon megőrizni az egészségünket nem könnyű dolog. Én magam is megtapasztaltam, hogy nem az elhatározás a legnehezebb dolog, hanem az, ami utána jön.

Ugye ismerős helyzet, amikor ott ülsz a gép előtt és lelkesen veted bele magad az információkeresésbe?

Már előre örülsz és büszke vagy magadra, hogy most végre a sarkadra állsz és egészségesen fogsz élni.

Mi történik ilyenkor a leggyakrabban?

Elkezdesz olvasni és örülsz, hogy mennyi információt találsz rögtön.

Aztán rájössz, hogy ez nem is olyan jó, hiszen egyszerre túl sok.

Szépen lassan észreveszed,  hogy nem ritkán egymásnak ellentmondó információk jönnek szembe veled.

Újra elbizonytalanodsz, mert úgy érzed, hogy nem tudod eldönteni, hogy melyik tanácsot fogadd meg.

Segítek neked!

Az Olajozott egészség című könyvem megírása előtt pont ezekkel a problémákkal találkoztam én is.

Szerettem volna egészségesen élni.

Szerettem volna, ha a gyerekeim is egészségesen nőnek fel.

Olyan megoldásra volt szükségem, ahol nem csak a saját, hanem a családom egészségére is vigyázhatok.

Bizonytalan voltam és nem tudtam, hogy milyen szempontok alapján döntsek.

Aztán sok-sok óra kutatás és szakemberekkel való egyeztetés után jutottam el a hidegen sajtolt növényi olajokhoz. Szépen lassan megértettem, hogy ez az, ami nekem kell, hiszen szakemberek egyöntetűen állítják, hogy a megfelelő telítetlen zsírsavak forrása rendkívül jót tesz egészségünknek és egy sor betegséget megelőzhetünk velük. Ezeknek a telítetlen zsírsavaknak pedig a legkiválóbb forrásai a hidegen sajtolt növényi olajok.

Azért, hogy neked ne kelljen hosszú órákon/napokon/heteken keresztül vívódnod, kutatnod, az elmúlt 4 év tapasztalatait leírtam neked az Olajozott egészség című könyvemben.


Ha elolvasod a könyvet, akkor megtudhatod, hogysalesjó

 • miért is mondom, hogy a hidegen sajtolt olajok rendszeres fogyasztása lehet az első lépés a természetes egészségmegőrzés felé
 • miért lehetnek jótékony hatásúak a hidegen sajtolt olajok
 • melyik olajat milyen probléma esetén választhatod
 • miért fontos az elkészítés módja és melyik technológiával készült olajat válaszd
 • hogy mire figyelj oda, ha vásárolni indulsz, hogy ne adjanak el neked rossz minőségű olajat
 • hogyan fogyaszd és használd a hidegen sajtolt olajokat egészséged megőrzése érdekében

Lassan 5 éve kutatom a hidegen sajtolt növényi olajok hatását. Ezalatt az időszak alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, nagyon sok visszajelzést kaptam a vásárlóinktól és sok szakemberrel konzultáltam az olajokkal kapcsolatosan.

2016-05-14 17

Olajozott egészség című könyvemben szeretném neked a megszerzett tapasztalataimat, tudásomat átadni, hogy te is természetes módon őrizhesd meg az egészségedet.

Nem csak az olajok tulajdonságait írtam le, ez a könyv ennél sokkal több. Gyakorlatias tanácsok, módszerek és tapasztalatokon keresztül egy segítő kezet nyújtok neked, hogy eligazodj a természetes egészségmegőrzés és a hidegen sajtolt olajok világában!

Mit kell tudnod a könyvről?

 • valódi könyv, a kezedbe veheted, nem elektronikus, nem letölthető
 • 152 oldal hasznos tartalom van benne
 • szép, igényes, keménytáblás borító vigyáz a tartalomra
 • 24 gyönyörű fotót tartalmaz a hidegen sajtolt olajok készítéséről és a belőlük készíthető finomságokról
 • szakszavaktól mentes, könnyen olvasható szövege van
 • sok gyakorlatias tanácsot, praktikát és javaslatot találsz benne, hogy könnyedén beilleszthesd a hétköznapjaidba a hidegen sajtolt olajokat
 • egy valódi kézikönyv, ami segít eligazodni az olajok világában – még azt is megmutatja, hogy mit kell tudnod, hogy ne adjanak el neked rossz minőségű olajat

saleshez

Ha te is szeretnéd egészségedet természetes módon megőrizni, és szeretnél mindent megtudni a hidegen sajtolt olajokról és arról, hogyan illeszd be a hidegen sajtolt olajokat a hétköznapjaidba, akkor itt tudod megvásárolni ezt a Magyarországon hiánypótló könyvet. 

Az Olajozott egészség című könyv ára bruttó 3.990 Ft

+ 900 Ft szállítási költség


A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Neved:*
E-mail címed:*
Szállítási címed:*
Fizetési mód:*
Számlázási címed (ha az előzőtől eltérő):
Telefonszámod:*
Hány példányt szeretnél:*
Megjegyzés a vásárláshoz/postázáshoz:


A “Kérem a könyvet!”gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

I. Jogi háttér

1.  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
2.  A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
3.  A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Kérema könyvet!” gombra való kattintással Martincsevicsné Jenei Gizella egyéni vállalkozóval kötöd. (8799 Pakod, Kossuth Lajos utca 12., Asz: 66437996-1-40, Email:info[kukac]gastrolaj.hu)
4. A számlázás
Utánvétes vásárlás esetén a teendőd: Amennyiben a postai utánvétet választottad (átvételkor fizetnél), akkor a könyvet 2-3 napon belül fogod kézhez kapni. Kérlek, hogy a csomagot kézbesítő postásnak fizesd ki a könyvet. Ha nem tartózkodsz a megadott címen, akkor a postás értesítést fog hagyni és az illetékes postahivatalban még legalább 5 napod lesz arra, hogy átvedd a saját példányodat.
Banki átutalás esetén a teendőd: Amennyiben a banki átutalást választottad, úgy kérlek fizesd be a könyv árát (pontosan 4.890 Ft-ot) 5 napon belül az alábbiaknak megfelelően:
Átutaláshoz szükséges adatok:
Martincsevicsné Jenei Gizella
Zalavölgye Takarékszövetkezet
75500320-11036083
A közlemény rovatba kérem, írd be a nevedet és hogy “Könyv”.
Miután befizetésed megérkezett, postázni fogjuk részedre a könyvet a befizetést igazoló számlával együtt.
5. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet (info[kukac]gastrolaj.hu).
6. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: ZalaMegyei Békéltető Testület (8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.)
7. A szolgáltatás ára egy könyv vásárlása esetén bruttó 3990,- forint. + 900 Ft szállítási költség. Több könyv vásárlása esetén nem számítunk fel további postaköltséget.
8. Fenntartjuk annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben az előzetesen megjelölt 1-3 munkanapot túllépjük. Ennek előfordulása esetén a vevőt emailben tájékoztatjuk.
10. Tárhelyszolgáltató: 3in1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u.  hostcontact@megacp.com

II. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted az info[kukac]gastrolaj.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől.

A könyv átvétele utáni, 14 napon belüli szerződéstől való elállás esetén a fogyasztó köteles haladéktalanul, de legkésőbb az átvételtől számított 14 napon belül postai úton visszajuttatni a könyvet, buborékos borítékban, ajánlott küldeményként, Martincsevicsné Jenei Gizella részére, 8799 Pakod, Kossuth Lajos utca 12.  címre. A könyv visszaérkezése esetén a fogyasztó által is használt módon haladéktalanul visszaküldjük a pénzt. A szerződéstől való elállás esetén a könyv visszapostázásával járó költségek teljes egészében a fogyasztót terhelik. 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 24-25-26-27-28. §.

A kipróbáláson túli használatból eredő, a könyvben keletkezett károk értékét a pénz visszafizetésekor le fogjuk vonni a könyv eredeti értékéből, a fogyasztóval egyeztetve. 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 25. §

III. Szerzői és szomszédos jogok

Az Olajozott egészség című könyv az 1999. évi LXXVI. a szerzői jogokról szóló törvény védelme alatt áll.  A szerzői jog tulajdonosa Martincsevicsné Jenei Gizella egyéni vállalkozó.

V. Elérhetőségek

Martincsevicsné Jenei Gizella
06-30/654-1473
info[kukac]gastrolaj.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .