Gyógynövényes fűszersó – gasztroajándék

Gyógynövényes fűszersó

szárított kapor, rozmaring, tárkony,
őrölt bors, kakukkfű, petrezselyem,
borsikafű, szurokfű, tengeri só

A szárított zöldségeket kávédarálón őröld finomra, majd keverd össze a sóval. Légmentesen zárható műanyag dobozban tudod tárolni, ha korábban készíted. Ajándékozáshoz tedd egy szép, átlátszó üvegbe.

A fenti kép egy illusztráció. Azt szerettem volna megmutatni neked, hogy a fűszersó összetétele csak rajtad és a fantáziádon múlik. Alakítsd ízlésednek megfelelően!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .