Gyógynövényes fűszersó – gasztroajándék

Gyógynövényes fűszersó

szárított kapor, rozmaring, tárkony,
őrölt bors, kakukkfű, petrezselyem,
borsikafű, szurokfű, tengeri só

A szárított zöldségeket kávédarálón őröld finomra, majd keverd össze a sóval. Légmentesen zárható műanyag dobozban tudod tárolni, ha korábban készíted. Ajándékozáshoz tedd egy szép, átlátszó üvegbe.

A fenti kép egy illusztráció. Azt szerettem volna megmutatni neked, hogy a fűszersó összetétele csak rajtad és a fantáziádon múlik. Alakítsd ízlésednek megfelelően!

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .