Illatos cukor ínyenceknek – gasztroajándék

Illatos cukor ínyenceknek

nádcukor
levendulavirág

Ezt az illatos, levendulás cukrot érdemes 1-2 héttel az ajándélkozás előtt elkészíteni,
hogy a cukor jól át tudja venni a levendula ízét, illatát.
Nagyon egyszerű elkészíteni, még a konyhában kevésbé otthonosan
mozgók számára is gyerekjáték. Az eredmény viszont különleges lesz,
pont mint a megajándékozott 🙂

Válassz szép, kis méretű üvegeket és tedd bele a hozzávalókat.
Ízlésednek megfelelően változtasd az arányokat. Ha több levendulás ízre
vágysz, akkor a levendulavirág legyen túlsúlyban.

Egy apró tipp: a cukor úgyis felhasználható, hogy közvetlenül fogyasztás
előtt ledarálod és hozzáadod például süteményhez.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .