Medvehagyma, kecskesajt és dióolaj

Szereted a medvehagymát? Szereted a kecskesajtot?

Ha igen, akkor ehhez a duóhoz még próbáld ki a GastrOlaj hidegen sajtolt dióolajunkat!

Egy kedves ismerősöm Kern Ágnes nagyszerű blogot vezet. Az Ági főz – történetek és receptek című blogján hagyományos és újszerű recepteket találhattok, köztük magyar, szerb, dalmát vagy akár francia finomságokkal. De ez még nem minden, hiszen receptjeit meg is fűszerezi, mégpedig saját történeteivel, emlékeivel, álmaival.

Szeretném Neked egy nagyszerű receptjét megmutatni, melyhez saját dióolajunkat használta fel. Olvassátok el, hogy hogyan is lehet fantasztikus finomságot készíteni medvehagymával, kecskesajttal és dióolajjal!

Köszönöm Ági! 🙂

A receptet és Ági blogját itt találjátok, kattintsatok az alábbi linkre:

Kecskesajt medvehagymával és dióolajjal

4dio-olaj

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..