Olajos magvak mézben – gasztroajándék

Olajos magvak mézben

méz
dió
mogyoró
aszalt gyümölcs
(én vörösáfonyát használtam)
GastrOlaj hidegen sajtolt dióolaj (ide kattints érte)

Ahogy a képen is látod a hozzávalókat egymásra kell rétegezni az üvegben. Ha ajándéknak szánod, akkor válassz egy szép, díszes üveget és ebbe kezd el belerakni a rétegeket. Az itt felsorolt hozzávalók csak ötletadónak számítanak. Nyugodtan használj olyan olajosmagvakat, amilyeneket szeretsz.

Ha kész vagy a rétegekkel, akkor először keverd össze a mézet és az olajat, majd csurgasd rá a rétegekre. Először egy keveset önts csak rá, mert időbe telik, míg a méz lefolyik a rétegek között.

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..