Tökmagolaj és fetasajt

Eleinte kicsit bizalmatlan voltam ezzel a párosítással, de aztán hamar elszálltak a kétségeim!

Próbáld ki Te is! Lehet egy vendégváró fogás vagy akár egy könnyű vacsora is egy jó beszélgetés mellett 🙂

Hogy miről van szó? Íme:

Tökmagolajos, fetás, fokhagymás finomság, ahogy én szeretem:

25 dkg fetasajt
12,5 dkg szardínia (konzerv)
2 gerezd fokhagyma
zöld fűszerek
hidegen sajtolt tökmagolaj (ízlés szerint, én kb. 4-5 kanállal tettem bele)

Ha szeretnéd kipróbálni, akkor javaslom, hogy egy erősebb mixerrel keverd ki, mert a fetasajt eleinte elég kemény, de aztán szép krémes állagú lesz 🙂

Jó étvágyat hozzá! 🙂

fetasszendvicskrem

Üdvözöllek!

A hidegen sajtolt olajok lelkes kutatójaként szeretném megmutatni neked, hogy milyen sokoldalúan felhasználhatók a hidegen sajtolt olajok, mennyi jótékony hatásuk van és milyen sokrétűen beilleszthetők a hétköznapjaidba.

A cél, hogy megőrizzük egészségedet!

Azért, hogy hiteles információkat adhassak neked, folyamatosan konzultálok szakemberekkel, rengeteget olvasok és képzem magam. Nemrég elvégeztem egy Életmód- és Táplálkozási Tanácsadó képzést, így már szélesebb körben is segíteni tudok neked egészséged megőrzésében.

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Tökmagolaj és fetasajt” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..