Tökmagolaj és fetasajt

Eleinte kicsit bizalmatlan voltam ezzel a párosítással, de aztán hamar elszálltak a kétségeim!

Próbáld ki Te is! Lehet egy vendégváró fogás vagy akár egy könnyű vacsora is egy jó beszélgetés mellett 🙂

Hogy miről van szó? Íme:

Tökmagolajos, fetás, fokhagymás finomság, ahogy én szeretem:

25 dkg fetasajt
12,5 dkg szardínia (konzerv)
2 gerezd fokhagyma
zöld fűszerek
hidegen sajtolt tökmagolaj (ízlés szerint, én kb. 4-5 kanállal tettem bele)

Ha szeretnéd kipróbálni, akkor javaslom, hogy egy erősebb mixerrel keverd ki, mert a fetasajt eleinte elég kemény, de aztán szép krémes állagú lesz 🙂

Jó étvágyat hozzá! 🙂

fetasszendvicskrem

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Tökmagolaj és fetasajt” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..