Dióolaj sült szőlővel és jégkrémmel

Talán recept, talán érdekesség. Talán mindkettő. Abban azonban megegyezhetünk, hogy egy próbát megér ez a finomság!


Forrás: https://pinterest.com/pin/158189005632097654/



A recept:

30 dkg szőlő (ízlés szerint, bár a kék szőlő ajánlott)
6 kiskanál dióolaj
4 dkg durvára vágott dió
vaníliafagylalt

A szőlőt kb. 4-5 perc alatt 2 kiskanálnyi dióolajon megsütjük. Fontos, hogy ne túl erős lángon, sőt a serpenyőt emeljük feljebb, ne közvetlenül a lángon tartsuk. 
Ezután tegyük a fagyit egy tálra, öntsük rá a szőlőt (lével együtt), locsoljuk meg a maradék dióolajjal és szórjuk meg durvára vágott dióval. 

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..