Dióolajat hol lehet venni?

Érdekes beszélgetésem volt ma reggel. Két anyukával arról beszélgettünk, mennyire le vannak terhelve, mennyire el vannak fáradva a gyerekeink most az első félév végéhez érkeztünk.

Arról is beszélgettünk, hogy ki milyen vitaminnal próbál segíteni a gyermekének. Egyik anyuka lelkesen ajánlgatta a dióolajat, mondván, hogy nagyon jókat olvasott róla, de nem tudja, hogy hol lehet beszerzni megbízható minőséget.

Elmeséltem neki, hogy mi már évek óta ezzel foglalkozunk és GastrOlaj néven forgalmazzuk saját sajtolású hidegen sajtolt dióolajunkat (ide kattints érte). Elmondtam azt is, hogy valóban igaza van, nagyon jó hatással lehet a gyerekekre. Nagyon megörültek ennek és el is beszélgettünk arról, hogy hogyan érdemes fogyasztani.

Szóval, ha jó minőségű hidegen sajtolt dióolajat szeretnél vásárolni, akkor fordulj hozzánk bizalommal és válaszd GastrOlajainkat!

Azt is elmondom, hogy miért nem mindegy, hogy milyen olajat választasz és mire kell odafigyelned, mielőtt döntesz!

1. A legfontosabb, hogy megbízható helyről vásárolj: mi egy családi vállalkozás vagyunk, arcunkkal, személyünkkel a termékünk mögött állunk, nem bújunk el egy márkanév mögé.
Honlapunkon ott szerepel minden adatunk, mert hisszük, hogy a legfontosabb dolog a bizalom és szeretnénk, ha vásárlóink látnák, hogy büszkén vállaljuk és ajánljuk olajainkat a hozzánk fordulóknak.
Ez nem mondható el sok olyan termék esetében, amit például nagy multiknál vásárolhatsz meg. A legtöbb valamilyen fantázianévvel van ellátva és kis arányban tartalmaz információkat arról, hogy hogyan és hol készül.

2. Figyeld meg a készítés technológiáját!
Tudom, hogy most elsőre azt gondolod, hogy neked nem fontos az, hogy pontosan ismerd a technológiát. De hidd el, hogy nagyon sok múlik ezen.

Tudtad például, hogy nem minden dióolaj egyforma?
Vannak olyanok, amelyeket olyan technológiával készülnek, amely során a dióbelet hőkezelik. Ezt melegen sajtolásnak nevezik és az így készült olaj értékes összetevői sajnos sérülnek a feldolgozás során.hidegen sajtolás

Ezért mindig hidegen sajtolt olajat válassz! A GastrOlaj hidegen sajtolt dióolaj kizárólag hidegen sajtolás technológiával készül, erről sok-sok képet tettem fel a honlapunkra is (de ide is beillesztettem egyet). Láthatod, hogy nálunk nincs hőkezelés. A magok simán belekerülnek a csigás présbe és kisajtoljuk belőlük az értékes dióolajat.

Arról, hogy miért fontos a hidegen sajtolás ide kattintva olvashatsz bővebben!

3. Figyelj oda, hogy tárolod a dióolajat!
Ez is nagyon fontos! A legjobb az, ha az olaj sötét színű palackba kerül, hiszen így védve van a túlzott fénytől. A GastrOlaj hidegen sajtolt dióolajat sötétbarna palackban szálltjuk neked és azt javasoljuk, hogy tartsd sötét, hűvös helyen. dióolaj

Nem szükséges folyamatosan hűtőszekrényben tárolnod, bár a nyári kánikulában érdemes betenned.
Azt is fontos megnézned, hogy mennyire hosszú időt adtak meg szavatossági/fogyaszthatósági időnek. Ha nagyon rövid a lejárat, akkor inkább ne vásárold meg az olajat, mert a friss olaj nem csupán 1-2 hónapig áll el.
Mi a GastrOlaj dióolajat és a többi olaj sajtolását mindig a vásárlói igényekhez igazítjuk, így mindig annyi olajat sajtolunk, amennyi szükséges. Nem áll hónapokig tartályban az olaj, ezért nyugodtan vásárolhatsz egyszerre nagyobb mennyiséget is, mert nyugodt lehet, hogy friss olajat kapsz és nem fog megavasodni.

webaruhaz_gastrolaj

Ha szeretnél többet megtudni a hideg sajtolt olajokról, jótékony hatásokról és felhasználási módokról, akkor töltsd le Növényi olaj kisokosunkat:

 

Hidegen sajtolt olajok felhasználása

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .