Miről ismered meg a jó minőségű növényi olajat?


Ha a mai világban egészségesen szeretnénk étkezni, akkor nagyon sok lehetőségünk van választani a boltok polcain sorakozó ételek, italok és természetes táplálékkiegészítők közül.


Nincs ez másképp a növényi olajaknál sem. Akár élettani hatás miatt, akár az ízéért szeretnénk kipróbálni őket, nem könnyű a választás.


Ha sütésről-főzésről van szó, akkor a legtöbb családban a napraforgóolaj kerül előtérbe. Nem árt tudni azonban, hogy nem csak ezt az ízletes olajat használhatjuk. Sőt!
Táplálkozási szakemberek azt javasolják, hogy érdemes a növényi olajokat váltogatni, így nem csak ételeink lesznek különböző ízűek, hanem szervezetünk is többféle vitamin és ásványi anyaghoz jut hozzá.


A növényi olajakat, elsősorban a hidegen sajtolt növényi olajakat a bennünk található telítetlen zsírsavak miatt javasolt fogyasztani. Ezek a zsiradékok szobahőmérsékleten folyékonyak, ezért is nevezik őket olajoknak.
Az általunk készített GastrOlaj hidegen sajtolt olajok laboratórium által bizonyítottan jó minőségűek, hiszen mérések igazolják, hogy gazdagok telítetlen zsírsavakban.
Olajainkat itt tudod megnézni => Ide kattints kérlek!


A jó minőségű növényi olajat onnan ismerhetjük meg, hogy szobahőmérsékleten tiszta, nem zavaros, átlátszó, az adott növényre jellemző íze van, illata viszont szinte egyáltalán nincs.


Forrás: www.pinterest.com
banner_feliratkoztatás

 

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..