Új év, új lehetőségek!

Elérkezett hát az új év, kívánom mindenkinek, hogy a 2013-as év úgy alakuljon, ahogy igazán szeretné!

Az új évet sokan új időszámításnak is veszik, hiszen ilyenkor sokan vannak akik fogadalmat tesznek – ki kisebb, ki nagyobb sikerrel be is tartja őket. 

Én is elgondolkoztam azon, hogy mit is fogadhatnék meg. A lista nem lett túl rövid, gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Úgyhogy a siker érdekében ki kell választani néhány igazán fontos célt!

Én az egészséges életmódot választom, azt az utat, melyen nemrég elindultam és amelynél érzem, hogy igazán közel áll hozzám. Ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre ások, egyre inkább rájövök, hogy sok mindent nem tudok még ebben a témában. De ígérem, hogy mindazt, amit megtudok, ezentúl is megosztom itt Veletek.
Ha valakinek nincs határozott elképzelése az újévi fogadalmáról, akkor tartson velem és tegyük az új évet egy egészségesebb évvé magunk és családunk számára.
De mit kell ehhez tennünk?
Tudom, hogy azt mondani, hogy élj az új évben egészségesebben nem egy nagy dolog. Ennél sokkal fontosabb az, hogy mit kell tennünk hozzá
A mozgás fontosságát szerintem mindenki jól tudja már. A második legfontosabb talán az étkezés, a helyes táplálkozás. Én ebben szeretnék segíteni.
Eszembe jutott a Dr. Gillan McKeith táplálkozástudós könyve, melynek címe „Az vagy, amit megeszel”.
Nagyon érdekes könyv arról, hogy mennyi egészségtelen ételt vagyunk képesek magunkhoz venni, ráadásul sokról nem is tudjuk pontosan, hogy milyen ártalmas.
Szóval egyáltalán nem mindegy, hogy milyen táplálékokat veszünk magunkhoz. Ha valaki nem étkezik változatosan, nem fogyaszt sok zöldséget-gyümölcsöt, akkor nagyon sok vitamintól és ásványi anyagtól elesik. 
A hidegen sajtolt növényi olajok nagyon sokat segíthetnek neked akkor, ha szeretnéd ételeidet egészségesebbé tenni. Akkor is a segítségedre lesznek, ha úgy érzed, hogy kicsit feldobnád, különlegesebben ízesítenéd mindazt, ami a tányérra kerül. 
Forrás: www.pinterest.com

Mindezeken felül a növényi olajok nem csak arra képesek, hogy ízletesebbé tegyék ételeinket, hanem arra is, hogy segítségükkel megelőzzünk, illetve természetes módon kezeljünk jó néhány panaszt, betegséget. 

Ha velem tartasz, akkor ebben az évben sok segítséget nyújtok ahhoz, hogy a megfelelő hidegen sajtolt növényi olajat válaszd. Továbbra is gyűjtöm az érdekességeket, felhasználási tippeket, recepteket és mindent, ami megkönnyítheti számodra a választást.

Egészséges élet? Természetesen? – Természetesen!

Boldog új évet mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .