Egy könyv az egészségről!

Közel egy hónapja jelent meg az Olajozott egészség című könyvem. Nagyon régen szerettem volna már elkészíteni és nagyon örültem, mikor végre a kezembe foghattam.

Az első példányok nagyon hamar elfogytak. Kicsit féltem is, hogy fogadjátok majd, milyenek lesznek a visszajelzések. Eltelt néhány hét a megjelenés óta és szépen jönnek az olvasói vélemények, észrevételek. Szeretném ezeket veled is megosztani.

Hidegen sajtolt olajok használata

Elolvastam a könyvet. Valóban egy hiányt pótló alkotás! Nagyon klassz, egyszerű a nyelvezete, könnyen érthető. Tartalmilag jól összeszedett, pont annyit közöl, hogy az ember elgondolkodjon a leírtakon és fontosságát érezze annak, hogy a mindennapok során is közvetlenül megismerje egy-egy olaj hatását, ízvilágát. Gratulálok hozzá és köszönöm a sok hasznos információt, melyet belőle nyerhettem!

Még egy vélemény:

Ami engem illet, a könyv megnyerte tetszésemet, főleg annak közvetlen, közérthető, egyszerű, nem tudományoskodó stílusa miatt.
Sikerült átlátni a hidegen sajtolt olajok fontosságát, annak ellenére, vagy azzal együtt, hogy nyilván nem csodaszerek. De kellő odafigyeléssel fogyasztva, megfelelő életmód mellett, mindenki egészségére szolgálnak.
Annyiban éreztem újnak a tartalmat, hogy ez egy jól megszerkesztett összefoglaló munka és mint ilyen, a magyar szakirodalomban szerintem egyedülálló.

A könyv megírása során igyekeztem arra is figyelmet fordítani, hogy a tartalom a hidegen sajtolt olajok felhasználhatóságát is segítse. Egyik kedves olvasóm így látja:

Hasznos információkat tartalmaz a könyv. A hidegen sajtolt növényi olajok fontosságáról, rendszerezett formában tájékoztat. Az egészségünk megőrzése céljából, segít beilleszteni alkalmazását a mindennapjainkba. Fontosnak tartom, hogy kéznél legyen egy ilyen könyv, célirányosan tudjam fogyasztani az olajokat, koncentráltan a problémák megoldására törekedve.

Nagyon örültem ezeknek a visszajelzéseknek, hiszen pontosan ez volt a célom könyvvel. Megismertetni az olvasóval a hidegen sajtolt olajok fontosságát, egészségmegőrzésben betöltött szerepét és megmutatni azt, hogy milyen könnyű is beilleszteni a hétköznapokba.

A könyvről itt tudhatsz meg bővebb információt:Hidegen sajtolt olajok használata

www.gastrolaj.hu/olajozott-egeszseg

Vagy kattints a képre! => 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .