Hidegen sajtolt olajok

Hallottál a hidegen sajtolt olajakról a rádióban?

Olvastál a hidegen sajtolt olajakról a neten?

Hallottad a tökmagolaj, dióolaj, netán a barackmagolaj elnevezést, de nem tudod, hogy igazán mit is kezdhetnél velük?

Ebben segít neked az Olajozott egészség című könyv. Engedd meg, hogy néhány szóban elmondjam neked, hogy miről szól és hogyan segíthetned neked ez a könyv!

Az Olajozott egészség című könyv hiánypótló Magyarországon. Amikor 2012-ben elkezdtem foglalkozni  a hidegen sajtolt olajokkal, akkor még nem gondoltam arra, hogy majd én fogom megírni ezt a könyvet.

Az elmúlt évek során számos blogbejegyzést készítettem, számos témát körüljártam ami, az olajokat érinti, így rengeteget tanultam rólunk. Mivel időközben családi vállalkozás keretében elkezdtük készíteni saját hidegen sajtolt olajainkat GastrOlaj olajok név alatt, így már rengeteg tapasztalatot is szereztem a felhasználásukkal, fogyasztásukkal kapcsolatban.

Nagyon örültem neki, amikor azt tapasztaltam, hogy egyre többen követik az írásaimat és egyre többen érdeklődnek a hidegen sajtolt olajok iránt. Időközben annyi kérdés érkezett felém, hogy már alig győztem a válaszokat. Míg aztán egyre több lett az olyan megkeresést, hogy nincs-e valami olyan nyomtatott anyagom, amit meg tudnának vásárolni.

Ekkor úgy éreztem, hogy eljött az ideje egy valódi, fizikai könyv megszületésének. Így kezdődött az Olajozott egészség című könyv története. A könyvet a képre kattintva nézheted meg részletesebben.

Kattints ide a könyvért!

Sokan kérdezték azóta is, hogy miről szól pontosan a könyv.

Az Olajozott egészség egy könyv a hidegen sajtolt olajokról. De nem csak egy egyszerű könyv! Sokkal több annál, hiszen nem csak száraz adatokat tartalmaz, hanem egy szemléletet mutat be. Egy olyan szemlélettel ismereteti meg az olvasót, mely segít neki eligazodni a növényi olajok világába.

Ha elolvasod az Olajozott egészség című könyvet, akkor tudni fogod:

  • miért is mondom, hogy a hidegen sajtolt olajok rendszeres fogyasztása lehet az első lépés a természetes egészségmegőrzés felé
  • miért lehetnek jótékony hatásúak a hidegen sajtolt olajok
  • melyik olajat milyen probléma esetén választhatod
  • miért fontos az elkészítés módja és melyik technológiával készült olajat válaszd
  • hogy mire figyelj oda, ha vásárolni indulsz, hogy ne adjanak el neked rossz minőségű olajat
  • hogyan fogyaszd és használd a hidegen sajtolt olajokat egészséged megőrzése érdekében
Hoztam neked néhány véleményt azoktól, akik már olvasták a könyvet! Remélem segít, hogy jobban megismerd! 🙂
"Ami engem illet, a könyv megnyerte tetszésemet, főleg annak közvetlen, közérthető, egyszerű, nem tudományoskodó stílusa miatt Sikerült átlátni a hidegen sajtolt olajok fontosságát, annak ellenére, vagy azzal együtt, hogy nyilván nem csodaszerek. De kellő odafigyeléssel fogyasztva, megfelelő életmód mellett, mindenki egészségére szolgálnak.   Annyiban éreztem újnak a tartalmat, hogy ez egy jól megszerkesztett összefoglaló munka és mint ilyen, a magyar szakirodalomban szerintem egyedülálló.  Én a könyv döntő tartalmát a mindennapok során hasznosítani tudom. A könyv színes a szó szoros és átvitt értelmében is."
"Hasznos információkat tartalmaz a könyv.
A hidegen sajtolt növényi olajok fontosságáról, rendszerezett formában tájékoztat.
Az egészségünk megőrzése céljából, segít beilleszteni alkalmazását a mindennapjainkba.
Fontosnak tartom, hogy kéznél legyen egy ilyen könyv, célirányosan tudjam fogyasztani az olajokat, koncentráltan a problémák megoldására törekedve.
Az egészség megőrzése minden embernek saját felelőssége, és ezért tenni is kell.
Még egyszer köszönet a könyv megjelenéséért."
"Megkaptam es elolvastam a konyvet. Valoban egy hianyt potlo alkotas!!! Nagyon klassz,egyszeru a nyelvezete, konnyen ertheto Tartalmilag jol osszeszedett, pont annyit kozol, hogy az ember elgondolkodjon a leirtakon es fontossagat erezze annak, hogy a mindennapok soran is kozvetvelenul megismerje egy-egy olaj hatasat izvilagat..GRATULALOK hozza es koszonom a sok hasznos informaciot  melyet belole nyerhettem!!!. Szerintem gyakran elo fogom venni es ismetelten olvasom majd,biztosan mindig talalok majd benne olyan infot mely az elozo olvasasok soran elkerulte a figyelmemet.Megegyszer GRATULALOK a konyvhoz, tenyleg nagyon jo es hasznos alkotas."
"Nagyon tetszik. Egyszerű és esztétikus kivitelezése is felkelti az érdeklődést.
Számomra nagyon olvasmányos.
Sok új, mindenki számára érthető információt tartalmaz.

Tetszenek az olajok felhasználásához megadott receptek.
Mindenkinek ajánlom a könyvet, de az olajok fogyasztását is."
"A könyv nagyon szép és tartalmas. A hidegen sajtolt olajok nagyon fontosak az ember  számára,én natur joghurtokkal tudom reggelente fogyasztani,főleg a hidegen sajtolt barackmag olajat, kiváló minőségűek az olajok. A könyv nagyon hasznos sok érdekességet találtam a könyvben. Köszönöm."

Olajozott egészség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .