Snidling és tökmagolaj – tökéletes párosítás

A családban már jól tudják, hogy nagyon szeretek a zöld fűszernövényekkel kísérletezni. snidling szendvicskrém tökmagolajjalNem is lepődtem meg, mikor a párom nemrég hazaállított egy kis cserép snidlinggel.

Egyből el kezdtem gondolkodni, hogy vajon mihez használhatnám fel, vajon melyik olaj illene hozzá leginkább.

Aztán a snidling szép zöld színéről eszembe jutott az ugyancsak gyöngyörű színű tökmagolajunk, így arra gondoltam, hogy kipróbálom a kettőt együtt.

Nem csalódtam! 😉

Hogy milyen hozzávalókat használtam még fel? Erről írtam neked ma részletesen! Olvass tovább! 🙂

A végeredmény egy nagyon egyszerű recept lett, de úgy gondolom, hogy az egyszerűségében rejlik a szépsége, azaz az ízletessége!

Snidlinges tökmagolajos szendvicskrém:
******************************************
20 dkg fehér krémsajt
20 dkg tejföl
3 evőkanál apróra vágott snidling
2 evőkanál GastrOlaj hidegen sajtolt tökmagolaj
só, bors ízlés szerint

A tökmagolaj mennyisége természetesen szabadon variálható. Nekem most ennyi került bele, de ha szereted az ízét és szeretnéd intenzívebben érezni, akkor nyugodtan tehetsz bele többet is. A döntés a te kezedben van! 🙂

Nagyon finom és könnyű szendvicskrém lett az eredménye, ami vélemény szerint tökéletes egy gyors és egészséges reggelihez. Előző napon elkészíted és reggel csak tálalod egy szelet pirítóssal.

Mert a reggeli ugye nem maradhat ki? 😉
A reggeli fontosságáról már sokat írtam itt a blogon. A lényege, hogy a reggeli kihagyása jelentős mértékben befolyásolhajta egészségi állapotodat. Szakemberek szerint negatív kihatással lehet a szív- és érrendszer állapotára, de akár  még az elhízás, a cukorbetegség kialakulására is.

A hidegen sajtolt olajok segítenek neked abban, hogy gyors, egészséges és tápláló reggelit készíthess. Hogyan illeszd be őket a hétköznapjaidba? Itt van néhány hasznos ötlet! Katt a bejegyzés címére és már olvashatod is!

Reggelire tökmagolajat? – Igen!!!

Növényi olajok a mindennapi étkezéseidben!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .