Egészségmegőrzés – első lépések!

Valamelyik nap néztem a tévét és elszörnyülködtem azon, hogy mennyi gyógyszer reklám van nap, mint nap. Felvetnek egy problémát és javasolnak rá egy olyan gyógyszert, melyet önállóan bemehetek és megvehetek a patikában.

Elgondolkodtam azon, hogy vajon arra miért nem gondolnak, hogy az ezekben a reklámokban felvetett problémáknak mi lehet a kiváltó oka?

Rendben van, hogy a fájdalmat mindenki csillapítani szeretné – ha lehet azonnal – de abba sajnos sokan nem gondolnak bele, hogy azzal a fájdalommal a szervezet üzenni szeretne valamit!

Nem vagyok gyógyszerellenes, ne érts félre kérlek! Vannak esetek, amikor igenis szükség van a gyógyszerekre.

Amin azonban elgondolkodtam, hogy a reklámokban miért nem a megelőzésre hívják fel az emberek figyelmét?

Miért nem azt tanítják meg az embereknek, hogy hogyan vigyázzanak magukra?

Tudom, nem könnyű megtenni az első lépést! Nem könnyű meghozni az elhatározást és még nehezebb kitartani mellette! De hidd el megéri! 
Meg is mutatok egy egyszerű módszert, mellyel könnyedén elkezdheted az egészségesebb életmódodat!

Bővebben…

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Olajok gyógyító ereje?

Lassan egy év eltelt azóta, hogy megjelent az Olajozott egészség című könyvem. Az eltelt időszak alatt nagyon sok visszajelzést kaptam az olvasóktól. Sok-sok pozitív, hálás hangvételű, kedves levelet, mely megerősített abban, hogy igenis fontos a könyv számotokra.

Ha te még nem ismered, akkor engedd meg kérlek, hogy bemutassam neked, hogy miről is szól az Olajozott egészség című könyv.

Ez egy olyan könyv, amilyennel még Magyarországon nem találkoztál, hiszen egyedülálló módon foglalkozik a hidegen sajtolt olajok világával.

Sokat olvastam, kutattam a megfelelő információk után amikor elkezdtünk foglalkozni a hidegen sajtolt olajokkal. Nagyon sok akadályba ütköztem, hiszen sehol nem találtam egy összefoglaló anyagot, ahol részletesen és pontosan leírják, hogy mit kell tudni ezekről az értékes olajokról. Ezért határoztam el, hogy én összegyűjtök mindent, amit az évek során megtudtam.

Összegyűjtöttem benne az elmúlt 5 év tapasztalatait, vásárlói visszajelzéseit, receptjeit és jó tanácsait azért, hogy neked segíthessek!

Erről a könyvről van szó:

olajozott egészség

Ha elolvasod a könyvet, akkor megtudhatod:

 • miért is mondom, hogy a hidegen sajtolt olajok rendszeres fogyasztása lehet az első lépés a természetes egészségmegőrzés felé
 • miért lehetnek jótékony hatásúak a hidegen sajtolt olajok
 • melyik olajat milyen probléma esetén választhatod
 • miért fontos az elkészítés módja és melyik technológiával készült olajat válaszd
 • hogy mire figyelj oda, ha vásárolni indulsz, hogy ne adjanak el neked rossz minőségű olajat
 • hogyan fogyaszd és használd a hidegen sajtolt olajokat egészséged megőrzése érdekében

Szerettem volna egy olyan könyvet írni neked, ami nem szakzsargonokkal van tele, hanem olvasmányos, érdekes és érződik rajta, hogy valódi tapasztalati élmények állnak mögötte.

Az olvasói visszajelzések alapján sikerült ezt megvalósítanom, úgyhogy neked is jó szívvel ajánlom.

Hasznos lesz számodra:

 • Akkor is, ha csupán az olajokról szeretnél többet megtudni, hiszen összegyűjtöttem benne mindent, ami számodra fontos lehet az olajok készítéséről, arról, hogy miért kell ismerned a különböző elkészítési módokat és arról is, hogy mire kell odafigyelned annak érdekében, hogy ne verjenek át.
  Részletesen leírtam, pontról pontra, hogy miket vegyél figyelembe mielőtt vásárolsz, hiszen sajnos az olajok piacán is egyre több a silány minőségű olaj, melyet alacsony áron kínálnak a számodra. Tudom, hogy mindenkinek fontos az ár, de azt is megmutatom, hogy miért nem éri meg csupán ez alapján dönteni, milyen károkat okozhatsz önmagadnak.
 • Hasznos lesz számodra, ha megoldást keresel valamilyen problémádra, hiszen részletesen leírtam neked az 5 legfontosabb hidegen sajtolt olaj hatásait és azt is, hogy melyiket mikor érdemes fogyasztanod.
 • Hasznos lesz számodra akkor is, ha már tudod, hogy melyik olajakat szeretnéd fogyasztani, hiszen van néhány szempont, amit figyelembe kell venned, mert ha rosszul fogyasztod az olajokat, akkor sajnos nem éred a várt hatást.
 • Hasznos lesz számodra akkor is, ha felhasználási és fogyasztási tippeket, recepteket keresel a hidegen sajtolt olajok világából.

És még sorolhatnám, hogy mennyi minden okosságot gyűjtöttem össze a számodra, helyette azonban engedd meg, hogy megmutassam, hogy mit mondtak róla azok, akik már olvasták!

olajozott egészség

A könyvet megvásárolni webáruházunkban tudod, az alábbi linkre kattintva:

Tudj meg mindet az olajokról!

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Mákolajjal kapcsolatos tapasztalatok

A hidegen sajtolt olajok fogyasztása során sok mindent megfigyelhetsz önmagadon, ha szánsz rá egy kis időt.

Amióta rendszeresen fogyasztom őket, én is számos jótékony hatásukat figyeltem meg önmagamon. Ugyancsak számos jótékony hatásról számoltak be a vásárlóim, így arra gondoltam, hogy írok neked ezekről a tapasztalatokról.

Bővebben…

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Dióolaj leégésre!

A nyári kánikulában nagyon könnyű leégni. Sokszor elég csupán néhány perc a déli órákban a tűző napon és máris megvan a baj!

Mit értek azalatt, hogy leég a bőröd? Mikor gyanakodj rá?
– bőröd kipirosodik
– fájdalmat, viszkető, égő érzést érzel a bőrödön
– súlyosabb esetben hólyagokat veszel észre a bőrödön
– még súlyosabb esetben lázat is tapasztalhatsz

Nekünk felnőtteknek is fontos a védelem, de a gyerekek érzékeny bőrére pedig még nagyobb figyelmet kell fordítani, mert ők még könnyebben leégnek.

Mit tehetsz leégés ellen és mit tehetsz, ha mégis leégtél?

Bővebben…

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Mákolajnak lehet avas íze?

Nagyon szeretem azokat a kérdéseket, melyek közvetlenül hozzám érkeznek és egy konkrét dologra kérdeznek rá.

Egyrészt azért, mert ebből érzem, hogy a kérdezőnek, aki konkrétan megfogalmazza a gondolatait, valóban fontos a dolog, másrészt azért, mert én is sokat tanulok belőle. Azért is biztatlak arra, hogy ha kérdésed van, akkor tedd fel nyugodtan, mert szívesen segítek és közösen biztosan megtaláljuk a megoldást.

A legutóbbi kérdés, amit kaptam a bejegyzés címében is olvasható, de lássuk még egyszer:

A mákolajnak lehet avas íze?

Nos, lássuk…

Bővebben…

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Bőrápolási kisokos – természetes alapanyagokkal 3.

Köszönöm a visszajelzéseket, nagyon örülök, hogy ennyire tetszett nektek az előző két rész. A célom az volt, hogy egy kis betekintést nyújtsak abba, hogy milyen sokoldalúan felhasználhatók a hidegen sajtolt olajok.

Ha lemaradtál volna az első két részről, akkor itt találod őket:

Bőrápolási kisokos – természetes alapanyagokkal 1.

Bőrápolási kisokos – természetes alapanyagokkal 2.

Ahogy ígértem a mostani részben a főszereplő a haj és a természetes hajápolás lesz. Mit tudsz tenni a hajad szépségének és egészségének megőrzése érdekében – természetes alapanyagokkal? Nézzük!

Bővebben…

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Bőrápolási kisokos – természetes alapanyagokkal 2.

Elindítottam egy sorozatot, hiszen most, hogy beköszöntött a nyár, egyre vékonyabbak és rövidebbek a ruháink és egyre nagyobb bőrfelület marad takarás nélkül.

Szerintem minden hölgytársam úgy van vele, hogy szeretné, ha bőre szép és egészséges legyen. Ehhez hozok néhány hasznos jó tanácsot, illetve felhasználási tippet – természetesen a hidegen sajtolt növényi olajok világából.

Nem értsd félre, itt most nem fogyókúrás ötletek lesznek, hiszen nem gondolom, hogy csupán a modell alkatú hölgyeknek van igénye arra, hogy szép és egészséges legyen a bőre, hanem mindenkinek. A téli időszak után, illetve a nyári strandolások, napsütéses napok előtt pedig igenis oda kell figyelni a bőr egészségére és szépségére, hiszen az időjárás keményen igénybe veszi testünk védőrétegét.

Bővebben…

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Bőrápolási kisokos – természetes alapanyagokkal 1.

A nyár beköszöntével egyre kevesebb ruhára van szükségünk, szívesen bújunk bele rövidebb pólókba, sortokba, esetleg szoknyákba.

Ezzel azonban együtt jár az is, hogy egyre nagyobb felületet mutatunk meg a bőrünkből.  A tél azonban nyomot hagyhat a bőrön. Főleg akkor, ha érzékeny, száradásra, hámlásra hajlamos.

Ha szeretnéd egy kicsit megerősíteni, szebbé tenni a bőrödet, vagy csak egy kis extra kényeztetésre vágysz, akkor neked szól ez a sorozat.

Arra gondoltam, hogy segítek neked abban, hogy mit tehetsz bőröd egészségéért és szépségéért és hogyan illesztheted be ebbe a folyamatba a hidegen sajtolt olajokat.

Bővebben…

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Hidegen sajtolt olajok fontossága

Amikor elkezdtünk a hidegen sajtolt olajokkal foglalkozni, akkor szinte mindenhol a velük kapcsolatos információkat gyűjtöttem.

Faltam a híreket, olvastam a cikkeket, hogy minél többet megtudjak róluk, hogy nektek is átadhassam mindazt, amit megtudtam.

Az első információk, amiket begyűjtöttem a következők voltak: 

hidegen sajtolt olajok

Persze az idő múlásával egyre csak gyűltek az újabb és újabb információk, amik később kiegészültek a saját és a vásárlók tapasztalataival.

Ezek a tapasztalatok szinte kincset érnek, hiszen mivel mi is készítjük az olajokat, ezért első kézből tudom tesztelni őket.

Össze is gyűjtöttem jó sok tapasztalatot és információt, melyet szeretnék veled is megosztani. A célom az volt, hogy segítsek neked jobban megismerni a hidegen sajtolt növényi olajokat, az összetételüket és a hatásukat, illetve segítsek neked beilleszteni őket a hétköznapjaidba, könyv hidegen sajtolt olajokhogy egészségesebben élhess.

Már lassan egy éve elérhető a témában egyedüli könyvem, melyet most neked is megmutatok!

Kattints a képre és nézd meg, hogy mi mindenről írtam benne, illetve hogyan tudok neked segíteni elérni egy egészségesebb életet. :)

Már sok kedves visszajelzést kaptam a könyvről, melyek azt sugallják, hogy valóban érdemes a témával foglalkozni és valóban sokatokat érint és sokatoknak segít! Remélem, hogy te is érdekesnek találod majd és segítségével sikerül a hidegen sajtolt olajokat a mindennapjaid részévé tenni.

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Chia mag és dióolaj

Egy kis nasit hoztam mára. Egyre több a friss gyümölcs, úgyhogy tudtok választani a kedvetek szerint. :)

Én most cseresznyét és epret választottam. Nagyon finom lett!

Amire szükséged van:
1 pohár natúr joghurt
2 evőkanál chia mag
1 teáskanál hidegen sajtolt dióolaj
gyümölcs ízlésed szerint

Keverd össze a chia magot a joghurttal és tedd egy negyed órára hűtőbe. Addig szelteld/magozd ki a gyümölcsöket, majd rétegezd őket egy pohárba.

Jó étvágyat és kellemes hétvégét kívánok!

dióolaj

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter