Illatos cukor ínyenceknek
nádcukor
levendulavirág
Ezt az illatos, levendulás cukrot érdemes 1-2 héttel az ajándélkozás előtt elkészíteni,
hogy a cukor jól át tudja venni a levendula ízét, illatát.
Nagyon egyszerű elkészíteni, még a konyhában kevésbé otthonosan
mozgók számára is gyerekjáték. Az eredmény viszont különleges lesz,
pont mint a megajándékozott 🙂
Válassz szép, kis méretű üvegeket és tedd bele a hozzávalókat.
Ízlésednek megfelelően változtasd az arányokat. Ha több levendulás ízre
vágysz, akkor a levendulavirág legyen túlsúlyban.
Egy apró tipp: a cukor úgyis felhasználható, hogy közvetlenül fogyasztás
előtt ledarálod és hozzáadod például süteményhez.
Ezeket olvastad már?
Üdvözöllek!
A hidegen sajtolt olajok lelkes kutatójaként szeretném megmutatni neked, hogy milyen sokoldalúan felhasználhatók a hidegen sajtolt olajok, mennyi jótékony hatásuk van és milyen sokrétűen beilleszthetők a hétköznapjaidba.
A cél, hogy megőrizzük egészségedet!
Azért, hogy hiteles információkat adhassak neked, folyamatosan konzultálok szakemberekkel, rengeteget olvasok és képzem magam. Nemrég elvégeztem egy Életmód- és Táplálkozási Tanácsadó képzést, így már szélesebb körben is segíteni tudok neked egészséged megőrzésében.