Szereted a medvehagymát? Szereted a kecskesajtot?
Ha igen, akkor ehhez a duóhoz még próbáld ki a GastrOlaj hidegen sajtolt dióolajunkat!
Egy kedves ismerősöm Kern Ágnes nagyszerű blogot vezet. Az Ági főz – történetek és receptek című blogján hagyományos és újszerű recepteket találhattok, köztük magyar, szerb, dalmát vagy akár francia finomságokkal. De ez még nem minden, hiszen receptjeit meg is fűszerezi, mégpedig saját történeteivel, emlékeivel, álmaival.
Szeretném Neked egy nagyszerű receptjét megmutatni, melyhez saját dióolajunkat használta fel. Olvassátok el, hogy hogyan is lehet fantasztikus finomságot készíteni medvehagymával, kecskesajttal és dióolajjal!
Köszönöm Ági! 🙂
A receptet és Ági blogját itt találjátok, kattintsatok az alábbi linkre:
Kecskesajt medvehagymával és dióolajjal
Ezeket olvastad már?
Üdvözöllek!
A hidegen sajtolt olajok lelkes kutatójaként szeretném megmutatni neked, hogy milyen sokoldalúan felhasználhatók a hidegen sajtolt olajok, mennyi jótékony hatásuk van és milyen sokrétűen beilleszthetők a hétköznapjaidba.
A cél, hogy megőrizzük egészségedet!
Azért, hogy hiteles információkat adhassak neked, folyamatosan konzultálok szakemberekkel, rengeteget olvasok és képzem magam. Nemrég elvégeztem egy Életmód- és Táplálkozási Tanácsadó képzést, így már szélesebb körben is segíteni tudok neked egészséged megőrzésében.