Tökmagolaj és fetasajt

Eleinte kicsit bizalmatlan voltam ezzel a párosítással, de aztán hamar elszálltak a kétségeim!

Próbáld ki Te is! Lehet egy vendégváró fogás vagy akár egy könnyű vacsora is egy jó beszélgetés mellett 🙂

Hogy miről van szó? Íme:

Tökmagolajos, fetás, fokhagymás finomság, ahogy én szeretem:

25 dkg fetasajt
12,5 dkg szardínia (konzerv)
2 gerezd fokhagyma
zöld fűszerek
hidegen sajtolt tökmagolaj (ízlés szerint, én kb. 4-5 kanállal tettem bele)

Ha szeretnéd kipróbálni, akkor javaslom, hogy egy erősebb mixerrel keverd ki, mert a fetasajt eleinte elég kemény, de aztán szép krémes állagú lesz 🙂

Jó étvágyat hozzá! 🙂

fetasszendvicskrem

Tökmagolaj és fetasajt” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .