Eleinte kicsit bizalmatlan voltam ezzel a párosítással, de aztán hamar elszálltak a kétségeim!
Próbáld ki Te is! Lehet egy vendégváró fogás vagy akár egy könnyű vacsora is egy jó beszélgetés mellett 🙂
Hogy miről van szó? Íme:
Tökmagolajos, fetás, fokhagymás finomság, ahogy én szeretem:
25 dkg fetasajt
12,5 dkg szardínia (konzerv)
2 gerezd fokhagyma
zöld fűszerek
hidegen sajtolt tökmagolaj (ízlés szerint, én kb. 4-5 kanállal tettem bele)
Ha szeretnéd kipróbálni, akkor javaslom, hogy egy erősebb mixerrel keverd ki, mert a fetasajt eleinte elég kemény, de aztán szép krémes állagú lesz 🙂
Jó étvágyat hozzá! 🙂
Ezeket olvastad már?
Üdvözöllek!
A hidegen sajtolt olajok lelkes kutatójaként szeretném megmutatni neked, hogy milyen sokoldalúan felhasználhatók a hidegen sajtolt olajok, mennyi jótékony hatásuk van és milyen sokrétűen beilleszthetők a hétköznapjaidba.
A cél, hogy megőrizzük egészségedet!
Azért, hogy hiteles információkat adhassak neked, folyamatosan konzultálok szakemberekkel, rengeteget olvasok és képzem magam. Nemrég elvégeztem egy Életmód- és Táplálkozási Tanácsadó képzést, így már szélesebb körben is segíteni tudok neked egészséged megőrzésében.
“Tökmagolaj és fetasajt” bejegyzéshez egy hozzászólás