Dióolajos kenyérkockák

A hétvégéket elsősorban azért szeretem, mert több idő jut a családomra, a gyerekekre és minden olyan tevékenységre, melyet szeretek és amely energiával tölt fel.

Egyik ilyen tevékenység számomra a hidegen sajtolt olajokkal való kísérletezgetés is. Hétvégén több az idő, együtt a család, tehát nem csak én kóstolgatom az elkészített remekműveket 🙂

A mostani hétvégén egy nagyon egyszerű fogást próbáltam ki. Készítettem grillezett csirkemellet és mellé salátát. Arra gondoltam, hogy a salátát feldobnám valahogy, hogy ne legyen mindig egyforma.

Ekkor beugrott, hogy már régóta ki szerettem volna próbálni a pirított kenyérkockákat is a salátába. De nem egyszerűen pirított kenyeret tettem bele, hanem a következők készítettem el:

A kenyérszeleteket kockára vágtam, megszórtam a fűszerkeverékkel (ami nálam itthon volt abban a sárgarépa, paszternák, petrezselyem gyökér, póréhagyma, petrezselyem levél, zeller, vöröshagyma, paprika), meglocsoltam dióolajjal és egy serpenyőbe tettem.

Lassan pirítottam a kenyérkockákat és mikor megpirultak a kész salátára tettem.

Isteni volt! 🙂

Üdvözöllek!

A hidegen sajtolt olajok lelkes kutatójaként szeretném megmutatni neked, hogy milyen sokoldalúan felhasználhatók a hidegen sajtolt olajok, mennyi jótékony hatásuk van és milyen sokrétűen beilleszthetők a hétköznapjaidba.

A cél, hogy megőrizzük egészségedet!

Azért, hogy hiteles információkat adhassak neked, folyamatosan konzultálok szakemberekkel, rengeteget olvasok és képzem magam. Nemrég elvégeztem egy Életmód- és Táplálkozási Tanácsadó képzést, így már szélesebb körben is segíteni tudok neked egészséged megőrzésében.

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..