Dióolajos tojáskrém

Szívügyem a reggeli, ezért úgy döntöttem, hogy veled is megosztom azokat az ötleteket, amelyekkel én szoktam színesebbé tenni a reggeleinket.

Mert egy idő után muszáj variálni!

Egy idő után már mindenki megunja a sima szendvicseket!

Ezért hívjuk segítségül a hidegen sajtolt olajakat, most például a hidegen sajtolt dióolajat. 

Dióolajos tojáskrém
*******************

6 tojás
3 kanál GastrOlaj hidegen sajtolt dióolaj
0,5 dl mustár
0,5 dl tejföl
só, bors ízlés szerint
3-4 szál kisebb újhagyma

A tojásokat főzd keményre, majd pucold meg őket. Tedd egy tálba, törd meg őket, majd add hozzá a mustárt, a tejfölt és az olajat. Keverd össze, sózd és borsozd, majd add hozzá az apró darabokra vágott újhagymát. Az állaga legyen jó krémes, ha esetleg még darabos lenne, akkor tehetsz bele még dióolajat vagy tejfölt.

 

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..