Növényi olajokkal a színpadon

Amiről ma írni szeretnék neked, az egy különleges nap. 2016. május 20-án abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy az ország egyik legnagyobb női konferenciáján előadó lehettem. A szervező Vida Ágnes arra kért fel, hogy mutassam be a résztvevőknek (szám szerint 850-en voltak), hogy milyen is egy kis faluból vállalkozást létrehozni, vezetni.

Nagyon boldogan mondtam igent, abba azonban csak később gondoltam bele, hogy hogyan fogom mindezt megoldani. Még soha életemben nem beszéltem ennyi ember előtt. Még akkor is nehéz, ha tudom, hogy önmagamról, a küldetésemről, a saját tevékenységemről kell beszélni.

Már a felkészülés is nagy öröm volt, hiszen miközben dolgoztam az előadásomon, szépen sorra kellett vennem mindazt, amit az elmúlt években, egészen 2012-től kezdődően csináltam. Végiggondolni a kezdeteket, a kezdeti nehézségeket, a későbbi buktatókat és szép sorba rendezni az eredményeket is. Szerencsére az utóbbiból jóval több volt! 🙂

Nézzük is, hogy mi minden történt a GastrOlaj házatáján eddig…

2012-ben még sehol nem volt a GastrOlaj márka, akkor még csak egy ingyenes felületen indítottam el az első blogom, hogy megpróbáljam minél több emberrel megismertetni a hidegen sajtolt olajokról gyűjtött tapasztalataimat.

Számomra is meglepő volt, hogy mennyien szeretik, figyelik ezt a témát. A folyamatos érdeklődésnek hála jött létre a mostani honlap is, ahol már saját domain név alatt folytatom a blogolást.

2014 óra hivatalos webáruházunk is van. Ez felváltotta a korábbi megrendelő űrlapos rendszert, ami egy kicsit nehézkes volt. Most viszont minden gördülékenyen megy, jól átláthatóan találjátok meg az olajokat és minden információt, ami a vásárláshoz szükséges.

Ha még nem jártál a webáruházunkban, akkor nézz körül! Kattints a feliratra – érdemes! 🙂

webáruház

Miután már szépen kialakult az a felület, ahol meg tudjátok vásárolni az olajokat, azon kezdtem gondolkodni, hogy azt a sok-sok kérdést, amit naponta kapok összefoglalom és valahogy megpróbálok belőle egy olyan anyagok létrehozni, ami segíthet nektek abban, hogy hogyan illesszétek be a hidegen sajtolt olajokat a hétköznapjaitokba.

Így született meg a Hidegen sajtolt olajok a hétköznapokban című 5 hetes online tanfolyam, melynek most zárult le nemrég a 3. kurzusa. A tanfolyam dvd formátumban is megvásárolható, ha szeretnél most tanulni az olajokról, akkor sem kell elkeseredned, mert az alábbi képre kattintva bármikor elérhető számodra az összes tartalom, az ajándékokkal együtt!

tanfolyam_3dA tanfolyam kapcsán is sok új tapasztalattal gazdagodtam. Nagyon sokat írtatok nekem. Elsősorban arról, hogy nagyon szeretnétek részt venni a tanfolyamon, de úgy érzitek, hogy a tudásotok az internethasználat terén kevés és nem tudjátok majd maradéktalanul kihasználni a tanfolyam adta lehetőségeket. Megnyugtatok mindenkit, hogy a tanfolyam nagyon egyszerű felületen van és nagyon könnyen kezelhető. De mégis ott maradt bennem egy kis kétely, hogy talán mégsem jut el így mindenkihez, akinek szüksége lenne rá.

Így fogalmazódott meg bennem egy könyv gondolata. Egy fizikai, kézzel fogható, igazi könyv illatú könyv gondolata. Én magam mindig is csodálattal figyeltem az írók, a könyvek világát és titkon mindig is reméltem, hogy egyszer majd lesz egy saját könyvem. Azt nem tudtam, hogy milyen témában, csak azt tudtam, hogy szeretnék egy könyvet írni. A téma megtalált, a hidegen sajtolt olajok iránti rajongásom és az évek során összegyűjtött információk nagyon jókor találkoztak. Az év elején gondoltam egy nagyot és úgy döntöttem, hogy itt az ideje, hogy megszülessen ez a hiánypótló könyv, a címe pedig Olajozott egészség lett.

A könyvről részletes leírást találsz az alábbi oldalon: www.gastrolaj.hu/olajozott-egeszseg

De az alábbi képre kattintva is megnézheted:

könyvEgyelőre ennyi a történet, ennyi történt 2016. május 20-ig. A konferencia egy újabb szintre emelte mindezt. Legalábbis a számomra. Az a sok energia, a sok pozitív visszajelzés, a sok gratuláció, elismerés és hozzászólás mind-mind megerősített abban, hogy fontos az, amit képviselünk. Fontos nektek és szükség van arra, hogy tovább dolgozzunk. Hoztam is néhány képet neked a konferenciáról! 🙂

hidegen sajtolt olajok a termelőtől
Az előadás kezdete: látod a kivetítőn a lánykáim képét? Ők is a történet részesei 🙂
hidegen sajtolt olajok a termelőtől
Itt már kicsit látszik, hogy mekkora a hallgatóság! 🙂
hidegen sajtolt olajok a termelőtől
Bevallom őszintén, hogy már akkor is összeszorult a gyomrom, amikor a konferencia előtt az üres székeket láttam! 🙂

Hát itt tartunk most! 🙂

Nagyon nagy élmény volt számunkra személyesen találkozni veletek, beszélni arról, amiben hiszünk és látni, hogy van értelme a munkánknak, hiszen sokatokon segíthetünk.

Köszönöm, hogy eddig is velünk tartottatok és bízom benne, hogy a jövőben is még sokszor találkozhatunk akár személyesen, akár online! 🙂

Ha kedvet kaptál és szeretnél a hidegen sajtolt olajok világába bepillantást nyerni, akkor töltsd le az ajándék Növényi olaj kisokost az alábbi képre kattintva:

banner_feliratkoztatás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .