Gombás fűszerolaj házilag

Gombás fűszerolaj dióolajjal

A mai napra egy nagyon finom gombás fűszerolajat hoztam. A fűszerolajak szerintem a nagyon jól passzolnak az ünnepi menükhöz, hiszen egy egyszerű salátát, vagy akár egy sült húst is különlegessé varázsol.

Ha szereted a gombát, akkor ezt a receptet is imádni fogod!

Megmutatom, hogy én hogy készítem az egyik kedvencemet, a gombás fűszerolajat, amihez GastrOlaj hidegen sajtolt dióolajat használok fel!

Ez a fűszerolaj annak lesz igazán ízletes, aki rajong a gomba ízéért. Lehet egyszerűbben és bonyolultabban is készíteni, teljesen rád van bízva. Én most az alap fűszerolaj készítését mutatom, de azt is elárulom, hogy mi mindent használhatsz még fel hozzá.

Néhány szem szárított vargányát tegyél az üvegbe és ezt öntsd fel hidegen sajtolt dióolajjal.
Nem érdemes túlzásba vinni a gomba mennyiségét, mert a kevésnek is szépen átveszi az olaj az ízét.

Ha szeretnél tehetsz hozzá még borsot, babérlevelet vagy köménymagot is, de önmagában is csodálatos íze van. 🙂

Ha kész vagy, akkor tedd sötét és hűvös helyre a kész fűszerolajat és várj, amíg összeérnek az ízek. A fűszerolajaknak érdemes adni egy kis időt, akár egy hetet is, mert úgy sokkal jobban össze tudnak érni az ízek. Akár 2 hétig is hagyhatod, csupán annyit kell tenned, hogy néhány naponta egy kicsit megkevered.

Ha valódi, 100%-osan tiszta és jó minőségű dióolajat keresel, akkor kattints a képre és máris megtalálod a webáruházunkban:

Dióolaj

Üdvözöllek!

A hidegen sajtolt olajok lelkes kutatójaként szeretném megmutatni neked, hogy milyen sokoldalúan felhasználhatók a hidegen sajtolt olajok, mennyi jótékony hatásuk van és milyen sokrétűen beilleszthetők a hétköznapjaidba.

A cél, hogy megőrizzük egészségedet!

Azért, hogy hiteles információkat adhassak neked, folyamatosan konzultálok szakemberekkel, rengeteget olvasok és képzem magam. Nemrég elvégeztem egy Életmód- és Táplálkozási Tanácsadó képzést, így már szélesebb körben is segíteni tudok neked egészséged megőrzésében.

Tetszett? Akkor kattints és oszd meg!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..